Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U13: Tornagyőzelem az első téli teremkupán

Első téli teremtornáját megnyerte egyesületünk U13-as labdarúgócsapata, amely veretlenül lett a Sportolda Kupa győztese.

A hatcsapatos tornát fedett műfüves kispályán rendezték meg, a körmérkőzéses rendszerben lebonyolított viadalon minden mérkőzés 1×15 percig tartott. A PVSK együttese mellett a házigazdák két csapata, valamint a Komló, a Kozármisleny és a PEAC együttese vett részt. Egyesületünk ifjú focistái mind az öt mérkőzésüket magabiztosan nyerték meg, mindössze egyetlen mérkőzésen kerültek hátrányba, de ott is sikerült megfordítaniuk az eredményt, így végül pontveszteség nélkül lettek kupagyőztesek.

- Az edző kollégák egyöntetű véleménye alapján is méltán győzött a legjobb csapat a tornán. Én is megdicsértem őket, valóban végig jó teljesítményt nyújtottak a srácok, és végig bírták is erővel, mivel két sort tudtunk kiállítani, ellentétben több ellenfelünkkel. Örülök annak, hogy mi lehettünk a példa a többi csapat számára, és ezúttal mi mutathattuk meg a többi együttesnek, hogy ez a korosztály milyen játékra képes. Külön öröm, hogy az edzői szavazatok alapján Kubicsek Leventét választották a torna legjobb játékosának, nem alaptalanul, hiszen végig kiegyensúlyozott és jó teljesítményt nyújtott. Az első teremtornánkat már ezen a héten újabbak követik, hiszen szombaton a Gandhi Gimnáziumban rendezendő Mikulás Kupára vagyunk hivatalosak, vasárnap pedig a székesfehérvári Főnix Kupán, több akadémiai együttes és számos kiváló utánpótlás műhely csapata ellen mutathatjuk meg tudásunkat – foglalta össze Ángyán Norbert, a PVSK U13-as csapatának vezetőedzője.

M.F.