Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Eszéken jártak labdarúgóink

Az eszéki városi stadionban járt felnőtt labdarúgócsapatunk, igaz, nem a pályán, hanem a nézőtéren: egy szezonzáró összetartáson az eszéki csapat bajnokiját tekintették meg.

A második helyezett NK Osijek a harmadik helyen álló Hajduk Split gárdáját fogadta a horvát első osztályú bajnokság 18. fordulójában. A horvát rangadón jártak a PVSK megyei I. osztályú labdarúgócsapatának tagjai is, akik egy küzdelmes, és 3-1 arányú vendéggyőzelmet hozó találkozót láthattak a helyszínen.

- A csapatból többen is kedvelik a délszláv futballt, így adta magát, hogy a saját bajnoki szezonzárásunkat követően megnézzük az eszéki mérkőzést. Bár nem volt igazán sem látványos, sem túl magas színvonalú a mérkőzés, arra mindenképpen jó volt, hogy a játékosok lássák, milyen intenzitással és motivációval küzdenek egy-egy labdáért a horvát bajnokságban. Az lenne az ideális, ha mi is hasonló akarattal és elszántsággal lépnénk pályára a saját bajnoki mérkőzéseinken. A kis kiruccanás egyébként remek összetartás is volt egyben: a hosszú és küzdelmes bajnoki szezont követően együtt lazíthattak azok, akik el tudtak jönni az eszéki kirándulásra – foglalta össze Reith Róbert, a csapat vezetőedzője.

M.F.