Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Hepp Kupa: A negyeddöntő a tét

NB I. B-s kosárlabdacsapatunk, a PVSK-Kronosz Kiadó a legjobb nyolc közé jutásért játszik a Hepp Kupában a Budafokkal a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Az NB I. B Piros csoportjában jelenleg hatodik helyen álló együttesünkre a hétvégén nem bajnoki, hanem Hepp Kupa-mérkőzés vár. Juhász Olivér csapata a szintén másodosztályú, de ott a Zöld csoportban szereplő Ford Ivanics-Budafok együttesét fogadja. Papíron úgy tűnhet elsőre, hogy a mieink a párharc egyértelmű esélyese, tekintettel arra, hogy az NB I. B-ben a Zöld jelzésű csoport a gyengébbik, ugyanakkor nem szabad fél vállról venni a budafokiakat, ugyanis a bajnokságban eddig hibátlanok, mind a kilenc találkozójukat megnyerték a szezonban.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ne állhatnánk magabiztosan a csata elé, hiszen a bajnokságban eddig nekünk is pozitív a mérlegünk, ráadásul a mutatott játék is hétről hétre javuló tendenciát mutat. E mellett természetesen a hazai pálya előnyét is élvezhetjük, így minden adott lesz ahhoz, hogy kiharcoljuk a helyünket a Hepp Kupa legjobb nyolc csapat között. Bizony, itt már nem kicsi a tét. Ha a Budafokon sikerül túljutni, akkor már csak egy lépésre leszünk a Hepp Kupa négyes döntőjétől, ahol már élesben küzdhetnénk meg a trófeáért.

Mivel a hétvégén az NB I-ben a Pécsi VSK-VEOLIA nem lép pályára, ezúttal Juhász Olivér csapatát lesz érdemes buzdítani a Lauberben, szüksége lesz a támogatásra. Amit, ha megkap, a végén talán a szurkolókkal közösen ünnepelheti meg a továbbjutást.

Program: 

2017.12.03. 17:00 | PVSK-Kronosz Kiadó - Budafok KK
Férfi kosárlabda Hepp Kupa, 4. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok