Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-VEOLIA: Végre újra hazai meccs!

Hosszú idő után ismét saját közönségünk előtt játszunk bajnoki mérkőzést, a Jászberény lesz a vendégünk csütörtök este. Szükség lesz a szurkolásra.

Három egymást követő idegenbeli bajnokit és egy rövid válogatott szünetet követően végre ismét a Lauber Dezső Sportcsarnokban lép pályára NB I-es csapatunk a héten. Ráadásul jó hír azoknak, akik már nagyon izgatottan várják, hogy megint hazai pályán láthassák kedvenceinket, hogy csupán kettőt kell aludni: csütörtökön ismét meccs, itthon!

A három találkozóból álló idegenbeli túra nem sikerült igazán jól, hiszen A MAFC és a Körmend vendégeiként is vereséget szenvedtünk, de, hogy a túrából végül nem tortúra lett, arról kaposvári vendégjátékunk, és emlékezetes győzelmünk gondoskodott. Ennek köszönhetően most négy-négy győzelemmel és vereséggel állunk a tabella kilencedik helyén, de a soron következő összecsapáson ismét pozitívba lendülhet a mérlegünk. 

Ehhez nem kell más, mint a Jászberény legyőzése. A papírforma alapján erre meg is van minden esélyünk, hiszen a berényiek eddig mindössze egy bajnokit tudtak megnyerni a szezonban. Biztosra azért nem mehetünk, nem árt felidézni a MAFC elleni vereségünket. Ráadásul csütörtöki vendégeinknél lesz majd egy nagyon ismerős arc, aki ráadásul sokat tehet azért, hogy megnehezítse a dolgunkat. Ismet Sejfics tavaly még minket erősített, most pedig Jászberényben bizonyítja hétről hétre, hogy nem csak a palánkok alatt megkerülhetetlen tényező. Idei közel 15 pontos, és 8-nál is több lepattanót számláló meccsenkénti átlaga jelzi, nagyon oda kell majd rá figyelni. Persze ha azt a lelkes, harcos játékot tudjuk hozni, amivel megnyertük a Kaposvár elleni rangadót, akkor túl nagy baj nem érhet minket. Arról nem is beszélve, hogy végre saját közönségünk előtt futhatunk ki a parkettre. 

Szóval aki csak teheti, jöjjön ki csütörtök este a Lauberbe, és hozzon magával rokont, barátot. Szükség lesz a szurkolásra.

Program:

2017.11.30. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Jászberényi KSE, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 9. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Kapunyitás (pénztár) 17:00 órakor

2017.11.30. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Jászberényi KSE
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 9. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...