Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Reméljük nem lesz vészhelyzet

Az utolsó, de egyik legnehezebb idei mérkőzésére készül a legutóbb Bodán, gyötrelmes meccsen nyerő PVSK labdarúgó csapata a Mohács ellen.

Reith Róberttől választ várok arra a kérdésre is, hogy vajon csak a rossz pálya volt az oka a gyenge meccsnek, és a PVSK játékának?

- Remélem, hogy elsősorban a talaj volt az oka! Ugyanakkor, sajnos, én is látom, hogy vannak más okok is, elsősorban néhány külső körülményre gondolok, amelyek gátolják a munkánkat. Például sérülések, betegségek zavarják a felkészülést, és vannak olyan játékosok is, akik, ha megkapják a lehetőséget, nem tudnak vele élni. A Mohács nagyon jó csapat, ráadásul most nagyon egyben is vannak. Sok játékosukat ismerem, néhányan jól megtanulták ezt a játékot, és jól össze is szoktak a nyár óta. Nyerni csak akkor tudunk, ha türelmesek vagyunk. Nem lehet tehát nekirontani az ellenfélnek. A védekezésünk rendben van, mutatja ezt a kevés kapott gól. Vannak sérültjeink, például Domonkos vagy Laki, betegek is vannak, nem tudom, ki tud majd játszani szombaton, eltiltottunk viszont nincs – fejezte be Reith Róbert.

Nyilas László