Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Regionális Bozsik-tornán járt U11-es labdarúgó csapatunk

Húsz gólt lőtt és mindössze egyet kapott U11-es csapatunk a hétvégén, Szentlőrincen megrendezett regionális Bozsik tornán.

Idén ez volt a hatodik regionális Bozsik-torna, amelyen a PVSK U11-es csapata részt vett. Minden alkalommal ugyanaz a 6-6 csapat, a PVSK, a Barcs, a Szentlőrinc, a Kaposvölgye, a Dombóvár és a PVSK méri össze erejét. A mérkőzéseket 35×50 méteres pályán, 5×2 méteres kapukkal vívják, egy összecsapás 1×15 percig tart.

- Kiválóan sikerült a legutóbbi torna, hiszen minden ellenfelünket, így a nagy rivális Dombóvár csapatát is le tudtuk győzni. Ráadásul imponáló játékkal, sok gólt szerezve, és az ellenfeleknek összesen mindössze egyetlen találatot engedélyezve sikerült győznünk.  A tornán a leglátványosabb gólért járó különdíjat Csete Donát kapta, a félfordulásból, ollózó mozdulattal szerzett találata valóban elismerésre méltó volt. Az eredménynél is fontosabb azonban, hogy most már látszott a gyerekeken az elmúlt három hónapban elvégzett munka: nemcsak fegyelmezetten és kellő agresszivitással játszottak, hanem gyorsan is, ami oda vezetett, hogy immár dominálni is tudunk a mérkőzések nagy részében. Örülök annak, hogy a gyerekek ilyen fogékonyak a közös munkára, amit a szülők is támogatnak, nekik ezúton is külön köszönöm az együttműködésüket. A munka a téli időszakban sem áll le, karácsonyig még négy rangos rendezvényen tervezünk indulni: két pécsi mellett egy budaörsi teremtorna és a székesfehérvári Főnix-kupa alkotja majd a programunkat – mondta el Pintér Tibor, az U11-es csapat edzője.

Képünk korábban, a Zrínyi Kupán készült a csapatról.

M.F.