Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nagyon nehezen nyert a PVSK Bodán

Ideálisnak nem mondható körülmények között lépett pályára Bodán a Vasút, és nagyon nehezen hozta a három pontot.

Labdarúgó mérkőzés: Boda Önkormányzat SE – Pécsi VSK 0-2 (0-1)
Férfi labdarúgás, Megye I. o. 14. forduló: Boda, Labdarúgó pálya: 100 néző.
Játékvezetők: Jakab (Maráz, Schuller).
Pécsi góllövők: Kiss G.,Njodo.

PVSK: Székely – Domonkos (Kovács), Zámbó, Szeifert, Molnár (Zólyomi) - Kiss, Vida, Ndjodo – Schvedics, Kaufmann, Bónyai. Vezetőedző: Reith Róbert.

A múlt héten 21 gólt kapó Boda ellen mindenki sétagalopp meccset várt. Ez azonban nem következett be, a hazaiak nagyon lelkesen és keményen védekeztek.
Két érdekes gól, néhány PVSK szöglet, kevés hazai kapura lövés, ez a meccs rövid summázata.
A gólok története:
Már a 3. percben egy érdekes góllal szerzett vezetést a Vasút. Egy baloldali szögletet Kiss megcsúsztatott, és a kapu előtti óriási kavarodásban nem volt látható, hogy a labda áthaladt-e teljes terjedelmével a gólvonalon, vagy nem. A partjelző, némi habozás után, gólt jelzett, ily módon lett 1-0 a PVSK javára.
A 16. percben érdekes szituáció volt a Boda kapuja előtt. A 11-es gyanús helyzet után a játékvezető kihozta a 16-oson kívülre a labdát. A szabadrúgást, Schvedics csavart lövését, a hazaiak kapusa bravúrral hárította.
A félidő hátralevő részét egyértelmű PVSK-s fölény jellemezte, nagy hazai 16-oson belüli párharcokkal.
A mérkőzés 52. percében a 16-os vonal előtt Vida ellen szabálytalankodtak a hazaiak, a szabadrúgást ugyanő lőtte fölé. E szituációnál Vida, reklamálásért, sárga lapot kapott.
Egy jobb oldali beadást az 55. percben Ndjodo 4 m-ről mellé lőtt.
A 72. percben született meg a második vendég gól. Egy előrevágott labdával Ndjodo lépett ki a védők közül, és a kifutó kapus mellett a hálóba lőtt. Sokan lest reklamáltak. 0-2.

A találkozó hátralevő részét a sok eredménytelenül elvégzett vendégszöglet, és a kelleténél lényegesen idegesebb hangulat jellemezte. Irritálóan rossz mérkőzés volt!

Reith Róbert, vezetőedző, PVSK: - Irreális körülmények között, gyenge színvonalú mérkőzésen többet vártam a csapatomtól. Sajnos, ma ennyit sikerült kihozni a játékból. Nagyon remélem, hogy az ősz szezonzáró meccse, a Mohács elleni hazai találkozó, jobban sikerül majd.

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria