Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Huszonegyre nyerőlapot húzhatunk Bodán

Nem könnyű megérteni a Boda csapatát, hiszen 21 gólt kaptak a Mohácstól, és ez még gombócból is nagyon sok lenne. Vasárnap a PVSK éppen Bodán szerepel.

Vajon mi járhat a fejében annak az edzőnek, akinek csapata ahhoz az együtteshez látogat, amely ennyi gólt kapott a legutóbbi fordulóban? Erre a nem könnyű kérdésre Reith Róbert vezetőedzőtől vártam választ.

- Én is egész héten ezzel foglalkoztam, mióta megtudtam az eredményt, kicsit nevetségesnek tűnik, és azon gondolkodtam, vajon mi történhetett Mohácson? És mindjárt közöltem is játékosaimmal, ne vonjanak le messzemenő következtetést ebből a 21-1-es eredményből. Nehéz mérkőzés lesz, mert ellenünk biztosan másként játszik majd a Boda, hazai pályán csípni, harapni fog. Ha másért nem, akkor azért, mert a PVSK ellen játszani mindig presztízst jelent. Nem is leszek nyugodt addig, amíg az első gólt nem szerezzük meg. Mi a hétvégén nem játszottunk a szabadnap miatt, de úgy készültünk, mintha lett volna mérkőzés. Ugyanúgy edzettünk, elemeztünk, mindent ugyanúgy csináltunk. Mindenesetre arra jó volt a pihenő, hogy sérültjeink, betegeink,kicsit összeszedjék magukat, Ennek ellenére nálunk még mindig sok a maródi, de remélem, legtöbbjük tud már játszani. Teljesen mindegy ki lesz ott vasárnap a pályán, azt határozottan kijelenthetem, ezt a találkozót meg kell nyerni, úgyhogy győzni megyünk Bodára! - fejezte be Reith Róbert.

Nyilas László