Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A Tisza partjára látogat a PVSK Mecsek Füszért

Az E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 14. fordulójával megkezdődik az alapszakasz második felvonása (a visszavágókkal). A PVSK Mecsek Füszért szombaton Szegedre látogat.

Az első fordulóban a két együttes összecsapásán a Szeged nyert Pécsen 11-7-re. A Szeged csapata a 13. fordulóban otthon a KSI-t verte 14-8-ra és ezzel a 6., a PVSK Mecsek Füszért a ZF Eger otthonában kapott ki 16-7-re és jelenleg 12. a tabellán (11. UVSE, 12. Debrecen).

Bereczki Miklós vezetőedzőt kérdeztük a mérkőzés előtt:

A tavalyi évhez képest (3. helyen végeztek a bajnokságban) meggyengült a Szeged csapata, de láthatóan nem lesznek kiesési gondjai és jelenleg papíron jobb csapat mind mi. Azért utazunk Szegedre, hogy megnehezítsük a hazaiak dolgát. Szeretnénk játszani egy kiegyensúlyozott, éles és jó meccset ahol a végén esélyünk lehet pontot vagy akár pontokat szereznünk a Tiszavirág Szeged ellen. Ehhez mindenképpen nagyon fegyelmezetten, jól védekezve és a helyzeteinket belőve kellene játszanunk. Ha a védekezésünk, vagy a támadásunk nem elég hatékony akkor nem sok esélyünk lesz a jó eredményre.

---
2015.01.24. 18:00 | Tiszavirág Szeged Diapolo - PVSK Mecsek Füszért
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 14. forduló. Szeged, Városi Sportuszoda

A mérkőzésről a pvsk.hu élőben tudósít !!