Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Pécsi rangadóra készülünk a Hepp Kupában

A Hepp Kupa harmadik fordulójában, „idegenben” lép pályára a PVSK-Kronosz Kiadó, mégsem kell sokat utaznunk. A mérkőzés péntek este 8-kor kezdődik a PTE TTK csarnokában.

Ritka az olyan, hogy egy idegenbeli mérkőzés miatt nem kell buszra ülnie a csapatnak – legfeljebb egy helyi járatúra. NB I. B-s csapatunk, a PVSK-Kronosz Kiadó számára azonban most épp egy ilyen találkozó következik a Hepp Kupa harmadik fordulójában. A Juhász Olivér vezette együttesünk ugyanis a PTE-PEAC NB II-es gárdájának vendége lesz pénteken este nyolc órától. 

Tekintettel a két csapat közti osztálykülönbségre, nem túlzás azt állítani, hogy mi vagyunk a párharc favoritjai, persze ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetünk, akár a feldobás előtt. Már csak azért sem tehetjük meg ezt, mert pécsi riválisunk az NB II. Nyugati csoportjában eddig egészen jól szerepel. Négy fordulót követően három győzelemmel, és egy vereséggel jelenleg a negyedikek, de sokat elárul a PEAC erejéről, hogy csak a hibátlan listavezető Szombathely tudott eddig kibabrálni vele. Persze azért túlzottan tartani sem szabad a riválistól, elvégre nem véletlen, hogy az NB I. erősebbik, Piros csoportjában egyelőre nem lehet sok panasz a mi szereplésünkre sem. Az is igaz ugyanakkor, hogy egy kupameccs mindig kicsit más, ilyenkor könnyebben tűnnek el a csapatok közti tudásbeli különbségek. 

Az azonban biztos, hogy jó reményekkel várhatjuk a péntek esti „idegenbeli” összecsapást, és joggal reménykedhetünk abban, hogy a Hepp Kupa következő körében is érdekeltek lehetünk még.

Program:

2017.11.03. 20:00 | PTE-PEAC - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda Hepp Kupa, 3. forduló. Pécs, PTE TTK Sportcsarnok