Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A lényeget elmosta az eső

A PEAC pályán folytatódott az 58 év felettiek Dél-Dunántúli Régiójának Országos Öregfiúk kispályás labdarúgó bajnoksága, ezúttal az őszi utolsó fordulóval.

A hat résztvevő együttest a szokásos módon két hármas csoportba sorsolták. Az „A”- ba, a  PVSK, a PEAC, illetve a PMFC, a ”B”- be a Bóly, a Komló, és a Szekszárd a került. Sajnos, az eseményen a főszereplő ezúttal az időjárás volt, emiatt nem tudták a helyosztókat sem lejátszani. A csonka forduló első helyét a Szekszárd szerezte meg, második a PMFC, harmadik a PVSK lett, de az összesített tabellát a PVSK vezeti, rendes játékidőben veretlenül.

Szárazi Kázmér a PVSK csapatának egyik játékosa, csapatvezetője beszélt az eseményről:

- Ez volt az őszi utolsó forduló, a PEAC, bár mindent megtett az esemény sikeréért, a rosszra forduló idő miatt nem tudtuk befejezni a tornát. A PEAC és a PMFC elleni két döntetlennel így is jól szerepeltünk. A PMFC ellen csak 7-esekkel vesztettünk. Most téli pihenő következik, a PVSK veretlenül vezeti az összesített tabellát, tavasszal folytatjuk a sorozatot, de az időpontok még nem véglegesek - fejezte be beszámolóját Szárazi Kázmér.

A nagy meccsek után következett az elmaradhatatlan fehér asztal melletti beszélgetés, jóféle Arnold-borok mellett, a találkozók higgadt értékelése, amelyet összekötöttek az Egyetem alapítása 650. évfordulójának megünneplésével is. Ebből az alkalomból megjelentek a helyi Egyetem képviselői, de érkeztek vendégek Budapestről is.

Nyilas László