Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Harkányi siker után hazai győzelmi remények

A Harkány elleni idegenbeli győzelem után, a hét végén ezúttal a legutóbbi fordulóban, saját otthonában súlyos vereséget szenvedett Szászvárt fogadja labdarúgócsapatunk a Várkői stadionban.

A vasárnapi meccsről is kérdeztem Reith Róbert vezető edzőt, akitől arra is választ próbáltam kapni, mi lehet a győzelem kulcsa az egykor bajnokesélyes, de most mérsékeltebben szereplő csapat ellen.

- Remélem, a győzelem feldobta a fiúkat, de természetesen a Szászvár elleni mérkőzés is nagyon nehéz lesz. Más lesz abból a szempontból, hogy most hazai pályán játszunk, a lelkesedés és az alázat segíthet. Két, játékosállományát tekintve közel egyforma képességű csapat fog egymásnak feszülni szombaton, és a pillanatnyi forma fog dönteni. Náluk is van sérült, nálunk Laki, Domonkos és Kaufmann. Jenei visszatért, de a Harkány ellen kiállított játékosunk, Molnár, és az ezen a meccsen még eltiltását töltő Vida nem játszhat.

Viszont itt vannak a fiatalok, akik bebizonyították, lehet rájuk számítani! Lelkes, hajtós csapat a Szászvár, amely együttes ellen mindenkinek a maximumot kell nyújtani. A nyári állapotokhoz képest kezd összeállni egy ütőképes csapat, de még néhány játékosnak változtatnia kell a hozzáállásán, főleg az akaratot illetően. A velünk nagyjából egy szinten levők ellen mindig partiban vagyunk, de a nálunknál jobbnak tartott együttesek ellen még sokat kell javulnunk, és akkor nem maradnak el a győzelmek - fejezte be Reith Róbert.

Nyilas László