Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-VEOLIA: A címvédő érkezik

Az idén idegenben még nyeretlen Alba Fehárvárt látjuk vendégül a bajnokság ötödik fordulójában, szombaton este. Szurkoljuk ki a második hazai győzelmünket!

Már az ötödik forduló következik a az NB I-ben, csapatunk pedig ismét hazai környezetben léphet pályára a hétvégén. Ellenfelünk ezúttal az Alba Fehérvár együttese lesz, a papírforma alapján pedig bizony igencsak nehéz feladat vár ránk, hiszen mégiscsak a bajnoki címvédő látogat a Lauber Dezső Sportcsarnokba. Az érem másik oldalán viszont ott van az Alba idei bajnoki mutatója. Branyiszlav Dzunics csapata eddig három mérkőzésen van túl a szezonban, és egyelőre tavasszal megszerzett bajnoki cím ide vagy oda, negatív Kellerék mérlege. A DEAC hazai sima legyőzése persze megvolt, de a Falco és a ZTE ellen is alulmaradtak a fehérváriak. Ami szintén a mi malmunkra hajthatja a vizet, hogy a két vereséget egyaránt idegenben szenvedte el szombati ellenfelünk.

Ettől persze még nem lettünk mi a mérkőzés esélyesei, de azt mégiscsak jelzi, hogy megijedni azért nem kell az Alba Fehérvártól. Akkor pedig pláne nem, ha azt a játékot tudjuk hozni, amit Kecskeméten, vagy a Szeged elleni győzelmünk alkalmával. Biztosan szükség lesz pár kiemelkedő egyéni teljesítményre, mint ahogyan szurkolóink támogatására is. Hosszú hétvége következik, így aki itthon van, az jöjjön csak egészen bátran a Lauberbe szombaton este hatra.

Szurkoljuk ki együtt idei harmadik győzelmünket. A címvédő ellen nem lenne kis szó, az biztos!

Program:

2017.10.21. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - Alba Fehérvár, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 5. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Kapunyitás (pénztár) 17:00 órakor

2017.10.21. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - Alba Fehérvár
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 5. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...