Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megfogyva bár, de törve nem

Alaposan megtizedelt labdarúgócsapatunk vasárnap délután lép pályára Harkányban. Reith Róbert szerint a győzelemhez minden játékosnak a megszokottnál többet kell hozzátennie.

Alaposan ráférne már egy győzelem a PVSK labdarúgócsapatára, amely a jó idénykezdést követően a Szederkény ellen sorozatban negyedik vereségét szenvedte el, így a megyei I. osztály középmezőnyébe csúszott vissza. A csapat továbbra is elég foghíjas, így a még nyeretlen harkányiak elleni mérkőzés sem ígérkezik könnyűnek.

- Vasárnapi ellenfelünknél új vezetőedző adhat plusz motivációt a csapatnak, amely a legutóbbi fordulóban a Mohács ellen ért el értékes döntetlent. Sajnos én még mindig kevés játékosra számíthatok, hiszen Vida továbbra is eltiltását tölti, hozzá csatlakozik Jenei, aki öt sárga lapja miatt kell, hogy kihagyja a harkányi összecsapást. Szeifert és Laki viszont újra bevethető lesz, feltéve, hogy utóbbi kisebb sérülése rendbe jön a hétvégéig. Hasonló cipőben jár Domonkos is, az ő játéka szintén kérdéses. Schvedics viszont biztosan nem tud szerepelni a sérülése miatt. Az biztos, hogy mindenkinek, aki pályára lép, a megszokottnál többet kell hozzátennie a csapat játékához annak érdekében, hogy elérjük célunkat, és győzni tudjunk Harkányban – mondta el Reith Róbert vezetőedző.  

M.F.


  • Férfi labdarúgás, Megyei I. osztály, 10. forduló | Harkány 14:30
  • Gyógyfürdő Harkány – Pécsi Vasutas Sportkör