Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Több okból is nehéz lesz a Szederkény elleni találkozó

A szombati találkozó nem csak a hiányzók miatt lesz nagyon nehéz, hanem azért is, mert a Szederkény egy nagyon jó erőkből álló, kiváló csapat.

Nagy érzelmi amplitúdón mozgó, a labdarúgás árnyoldalait is bőven felvonultató siklósi vereség után a szombati meccsel kapcsolatban arról is kérdeztem Reith Róbertet, lehet-e hatékony csapatot összeállítani, olyat, amely a győzelem reményében veheti fel a versenyt a Szederkény ellen?

- Nagyon nehéz meccs lesz, az ismert okok miatt is, meg azért is, mert az ellenfél nagyon jó erőkből áll. Mi elég régóta nem nyertünk, éppen ideje lenne. Sajnos, a három eltiltott mellett sérültek is vannak, tehát egyelőre én sem tudom, hogyan fest majd a csapat. A 14 megmaradt játékosból három kapus, tehát a választás eléggé behatárolt. Az ifiből is hozunk fel játékosokat, illetve most bizonyíthatnak azok is, akik eddig kevesebbet játszottak. Mindenesetre küzdeni fogunk, ha nem egymásra várnak a játékosaim, hanem maguk oldjuk meg a rájuk eső feladatokat, akkor nyerhetünk. Siklóson is akkor játszottunk jobban, amikor tízen voltunk, mert mindenki átérezte a felelősséget, és nem egymásra vártak, hanem küzdöttek, hajtottak. Bízom a játékosaimban, nagyon akarjuk a győzelmet - fejezte be Reih Róbert.

Nyilas László