Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Folytatódott az Öregfiú labdarúgó bajnokság

Az 58 év felettiek Dél-Dunántúli Régiójának Országos Öregfiúk kispályás labdarúgó bajnoksága őszi második fordulója Bólyban volt. A PVSK első helyet szerzett.

A hat résztvevő együttest hármas csoportokba sorsolták. Az „A”- ba a PVSK, a Szekszárd illetve a Bóly, a ”B”- be a PMFC, a Komló és a PEAC került. A helyosztókat a csoportmeccsek után játszották, végül a tornát a mi csapatunk nyerte.
Végső sorrend:

  1. PVSK
  2. PEAC
  3. Komló
  4. Bóly
  5. PMFC
  6. Szekszárd

Szárazi Kázmér, az első helyezett PVSK csapatának egyik játékosa beszélt az eseményről:

- Ez volt az őszi második forduló, és nagyon örülök az első helynek. A Bóly kitűnő házigazdának bizonyult. Nemcsak a pályán, de azon kívül is mindent megtettek az esemény sikeréért. Mi már a csoportmeccseken is jól szerepeltünk, a Bólyt 3-0-ra, a Szekszárdot 2-0-ra vertük. A döntőben a megerősödött PEAC-ot 4-0 arányban győztük le. Számomra meglepetés a PMFC ötödik helye.
Köszönet azért a PVSK vezetőségének, hogy részt vehettünk a tornán, ők egyébként is sokat segítenek. A nagy meccsek után következett az elmaradhatatlan, fehér asztal melletti beszélgetés, a találkozók higgadt értékelése. Legközelebb a PEAC rendezi a fordulót, október 27-én, az Egyetemi Sport Központban, a volt Postás-pályán
- fejezte be beszámolóját Szárazi Kázmér.

Nyilas László