Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-VEOLIA: Nem lesz sétagalopp

A Szegedet látjuk vendégül az NB I. harmadik fordulójában, első hazai győzelmünkre hajtunk.

A Szolnok elleni vereséget követően, ha letargia nem is lett úrrá senkin NB I-es csapatunk háza táján, de azért érezhetően csalódott volt játékos, edző, szurkoló egyaránt. Szerencsére azonban a sport már csak olyan, hogy amikor vége egy meccsnek, már jön is a következő lehetőség. Ezzel pedig mi legutóbb, Kecskeméten élni is tudtunk. Óriási izgalmak közepette, összeszedett játékkal, a végén kiválóan koncentrálva egy ponttal le tudtuk győzni a Kecskemétet, így ami egy hete még szürke volt, az egy csapásra lett színes. Rózsaszínben persze azért még nem kell – és nem is szabad – látni a világot, de a KTE elleni siker nagyot lökött csapatunkon. 

A jó csapatjáték mellett ráadásul kiváló egyéni teljesítmények is akadtak, így van mire alapoznunk a folytatás előtt. Az pedig máris itt van a nyakunkon, szerda este ugyanis a bajnokság harmadik fordulójában a Szeged érkezik a Lauber Dezső Sportcsarnokba. Az a Szeged, amely ellen egyelőre nehéz eldönteni, hogy mire is számítsunk. Azt már sokan elmondták az utóbbi hetekben, hogy az idei bajnokság, ha lehet még kiegyenlítettebb lesz, mint az elmúlt években, éppen ezért alig-alig lesz olyan összecsapás, amely előtt biztosra mehet bármelyik csapat is. Nekünk is nehéz dolgunk lesz az SZTE-Szedeák ellen, ezt támasztja alá az is, hogy a hétvégén a Tisza-partiak nagyon simán verték meg hazai pályán a tavaly négybe jutó Zalaegerszeget. Andjelko Mandics legénységében olyan egyéniségek vannak, mint Boltics, a nekünk is ismerős Csirics, vagy az egyik nyári szerzeményük, az amerikai Fortune (30/18-at dobott a ZTE ellen), lesz tehát kire figyelni majd szerdán. Az ugyanakkor nem szabad, hogy megijesszen bennünket, hogy a Zete ellen simán nyert a Szeged. Emlékezzünk csak, a Kecskemét is könnyed győzelmet aratott az Egerszeg ellen, aztán pedig Kecskeméten mégis mi örülhettünk pénteken. 

Az első győzelmünk megszerzése után tehát itt az esély, hogy újabbat tegyünk a zsákba, ehhez persze óriási szükségünk lesz szurkolóink buzdítására is. És mivel a Pécsi VSK-VEOLIA, a PEAC-Pécs női kosárcsapat és a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabdaegyüttese együttműködése jóvoltából ebben a szezonban  klubok meccseire érvényes bérletek mind a három csapat találkozóira belépésre jogosítanak, és mivel szerda este se női kosár, se vízilabdameccs nem lesz, arra buzdítunk minden pécsi sportbarátot, hogy látogasson ki a Lauber Dezső Sportcsarnokba. 

Teremtsünk fergeteges hangulatot a Lauber Dezső Sportcsarnokban, és segítsünk Csirke Ferenc csapatának abban, hogy le tudja győzni a Szegedet.

Program:

2017.10.11. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - SZTE-Szedeák. U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 3. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Kapunyitás (pénztár) 17:00 órakor

2017.10.11. 18:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - SZTE-Szedeák
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 3. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...