Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Összefogás a pécsi sportbarátokért

Egy bérlettel mindhárom pécsi NB I-es csapat hazai rendezvényeire be tudnak jutni a sportbarátok, miután - idén is - összefogtak a pécsi egyesületek.

A PEAC-PÉCS női kosárlabda, a PVSK-Veolia férfi kosárlabda, valamint a PVSK-Mecsek Füszért férfi vízilabda szakosztálya a 2017/2018-as idényben is lehetőséget biztosít arra, hogy egymás bérleteivel látogathassák a pécsi szurkolók a három csapat hazai sporteseményeit. Ez azt jelenti, hogy bármelyik csapat bérletével rendelkezik egy szurkoló, automatikusan beengedik a másik két egyesület hazai találkozóira is. Ezzel a gesztussal fejezik ki az érintett sportegyesületek a pécsi sportbarátok iránti tiszteletüket és megbecsülésüket, egyben hangsúlyozva azt, hogy milyen nagy szükségét érzik annak, hogy minél többen biztassák a helyszínen a kedvenceket.

A sportbarátok tehát ebben az idényben is megtekinthetik egy bérlettel a férfi kosárlabda, a női kosárlabda és a férfi vízilabda mérkőzéseket Pécsett, bármelyik klubnál is vásárolták meg éves tikettjeiket. Az együttműködésben résztvevő egyesületek törekszenek arra, hogy a hazai találkozók időpontjaiban ne legyenek ütközések, így a több esemény iránt érdeklődő szurkolók minden összecsapást élőben tekinthessenek meg.