Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Ugyanolyan meccs lesz, mégis egészen más

A Pécsvárad elleni „hazai” vereség után, a hétvégén ezúttal a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedett Siklós otthonában lép pályára a PVSK focicsapata. 

A komoly erőfeszítést igénylő, vasárnapi idegenbeli meccsről kérdeztem Reith Róbertet, akitől arra is választ próbáltam kapni, mi lehet a győzelem kulcsa.

- Természetesen a Siklós ellen ugyanolyan nehéz meccset fogunk játszani, mint a Pécsvárad ellen. Más lesz abból a szempontból, hogy most Siklóson játszunk, a jelenleg harmadik helyezett csapat otthonában. Mi akkor tudunk nagyot előre lépni, ha idegenben is nyerni tudunk, akár már vasárnap. A Siklós a legutóbbi fordulóban Mohácson vereséget szenvedett, tehát javítani szeretne, nagyon jó csapat, nem lesz elég az átlagos teljesítmény részünkről, fel kell nőnie a játékosoknak a feladathoz. Hogy meg tudjuk nyerni ezt a nagyon nehéz találkozót, ahhoz bravúr kell!

Nagy dolog, hogy egy ilyen rövid idő alatt összerakott csapat viszonylag hozza a meccseket. Itt elsősorban a velünk nagyjából egy szinten levőkre gondolok, akikkel mindig partiban vagyunk.
Sajnos, a nálunknál jobbnak tartott együttesek elleni rangadókon még sokat kell javulnunk. Ehhez egy más szemlélet is kell, olyan játékosok, akik veszélyesebben támadnak, és a helyzeteket be is rúgják.
Mindenki egészséges, játékra kész, remélem fejben is ott leszünk, és akkor nyerünk vasárnap
- fejezte be gondolatait a PVSK vezetőedzője.

Nyilas László