Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A regionális bajnokságban folytatják kadett fiú kosarasaink

A mezőnynél jobbára egy évvel fiatalabb játékosokból álló együttesünk nem tudta kivívni a kiemelt bajnokságba kerülést, így a regionális bajnokságban folytatja.

Nemzeti Kiemelt Bajnokság, 2. selejtezőtorna, Pécs, TÁSI Sportcsarnok.

Eredmények:

Kosárlabda Akadémia Pécs A – PVSK-Panthers 95-51 (15-10, 28-12, 25-20, 27-9)

PVSK-Panthers: Séra Gergely, Kovács Barnabás, Bernáth Gábor, Csabai Gergő, Miklós Martin. Cserék: Perjés Márk, Abrisin Alen, Schrem Barnabás, Castano Joel, Hőgye Péter, Gordán Levente, Vértes Zsombor. Edző: Szabó Gergely.

Szabó Gergely: - Az első selejtezőtornához hasonlóan több kulcsjátékosunk is hiányzott a keretből sérülés miatt. Balszerencsénk a mérkőzésen is folytatódott, hiszen Kovács Barnabás már a mérkőzés elején sérülést szenvedett, ami tovább nehezítette a dolgunkat. Az első és a harmadik negyedben szorossá tudtuk tenni a meccset, de a második és a negyedik negyedben nem voltunk elég jók. Sokat kell még dolgoznunk ahhoz, hogy játékban előrébb lépjünk.

PVSK Panthers – MAFC A 45-108 (16-23, 8-24, 5-40, 16-21)

PVSK-Panthers: Séra Gergely, Abrisin Alen, Hőgye Péter, Miklós Martin, Vértes Zsombor. Cserék:  Bernáth Gábor, Csabai Gergő, Perjés Márk, Schrem Barnabás, Karádi Dávid, Miklós Domokos, Gordán Levente. Edző: Szabó Gergely.

Szabó Gergely: - Az első negyedben keményen és agresszívan játszottunk, ezt követően felszínre jutott ellenfelünk nagyobb tudása. A csapat akarása megkérdőjelezhetetlen, de az egyéni védekezések terén sokat kell még tanulnunk.

Alba Fehérvár B – PVSK-Panthers 83-67 (16-15, 19-12, 25-21, 23-16)

PVSK-Panthers: Séra Gergely, Abrisin Alen, Bernáth Gábor Perjés Alex, Vértes Zsombor. Cserék: Miklós Martin, Hőgye Péter, Csabai Gergő, Schrem Barnabás, Karádi Dávid, Miklós Domokos, Gordán Levente. Edző: Szabó Gergely.

Szabó Gergely: - Az utolsó negyed közepéig szoros meccset vívtunk a hasonló korú csapat ellen. Játékosaim háromnegyede 2003-as születésű, tehát még egy évet játszhat ebben a korosztályban, érdekes lesz látni, hogy hová fejlődünk a jövő évi kadett bajnokságig.