Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Két hiba itt, három bajnoki pont ott

Már a félidei vendég vezetés is rossz előjel volt, a második játékrészben egy eladott hazai labda után a Pécsvárad végleg eldöntötte a meccset.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK – Pécsváradi Spartacus SE 1-2 (0-1)
Férfi Labdarúgás, Megye I. o. 7. forduló: Várkői F. Stadion 150 néző
Játékvezetők: Albert G. (Varga, Pór)
Góllövő: Kaufmann illetve Szentes 2
PVSK: Kácsor  - Varga, Vida, Szabó, Domonkos – Jenei, Schvedics, Molnár (Kaufmann), Szeifert (Ndjodo), - Laki (Bonyai), Zámbó. Vezetőedző: Reith Róbert.

A mérkőzés krónikája:

Első félidő:
A gyönyörű időben lejátszott találkozó első helyzete a Pécsváradiaknak volt, a 3. percben szabadrúgásból veszélyeztettek.
13.perc: A PVSK kapuja elé került a labda. A 11-es pontnál nagy kavarodás alakult ki, ahelyett hogy a hazaiak közül valaki elrúgta volna, a vendégek csatára, Szentes eszmélt, és csőrrel a hálóba pöckölte a labdát, 0-1.
20. perc: Ismét vendég helyzetet lehetett feljegyezni, de szerencsére nem lett belőle gól.
23. perc: Szeifert ivelt középre, Ndjodo igéretes helyzetét rossz labdakezeléssel rontotta el.
35.perc: Jenei jó helyzetben ugrott ki, de elrúgta a kapu mellett a labdát.
A félidőben egygólos vendégelőnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

Második félidő:

52. perc: Egyenlített a PVSK! Schvedics beadását az érkező Kaufmann fejjel megcsúsztatta, és a labda a meglepett kapus feje fölött a hálóba hullott.1-1
70. perc: Eldölt a mérkőzés! A PVSK kapujától mintegy harrminc méterre Laki eladta a labdát. Szentes szerezte meg, és mintegy 25 m-ről a kapuja előtt helyeszkedő Kácsor feje felett átívelte a második vendég gólt. 1-2
A PVSK kétségbeesetten küzdött az egyenlítésért, még az utolsó percekben is volt hazai helyzet, de a mérkőzés közben előfordult hibákat már nem lehetett korrigálni. Kár érte, mert a következő hétvégén a Siklós otthonában nagyon nehéz lesz.

Reith Róbert, vezetőedző, PVSK: - Hiába hajtottunk, küzdöttünk, két egyéni hiba ma eldöntötte a meccset. Úgy gondolom, partiban voltunk a jó erőket felvonultató Pécsváraddal..

Nyilas LászlóKapcsolódó képgaléria