Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A Pécsvárad következik a Várkői Stadionban

A legutóbbi idegenbeli PEAC elleni vereség után ismét nehéz ellenfelet, a Pécsvárad csapatát fogadja a PVSK a Várkői Stadionban.

Reith Róbert vezetőedzőt a felvezető interjú első részében arról is kérdeztem, hogy a Várad ellen motiváltabbak lesznek-e a játékosaink mint a PEAC ellen voltak, és ha igen, mitől? Arra is kitértünk, hogy az eltiltás után visszatérő Zámbóval stabilabb lesz-e a védekezés?

- Az, hogy valaki motivált, vagy sem, az fejben dől el. Engem játékos koromban, bármilyen csapat, főleg, ha egy nagyon erős, jó gárda jött, nem kellett külön nógatni, hogy a maximumot nyújtsam. A Pécsvárad nagyon jó csapat. A válaszom tehát az, hogy mindenki próbálja meg a maximumot nyújtani, és akkor egy, remélem győzelmünkkel végződő, jó meccset tudunk játszani szombaton.

Zámbó visszatérhet eltiltásából, remélem ezzel a védekezésünk is feljavul, mert a PEAC ellen volt néhány probléma. Már sokszor elmondtam, hogy védekezésben mindenkinek részt kell venni, és az egésznek már az ellenfél térfelén meg kell kezdődnie. Ennek a feladatnak még nem minden játékosom tud megfelelni, de dolgozunk rajta. Remélem, a hétvégi találkozón láthatunk biztató jeleket ezen a területen is. Nagyon jó, küzdelmes találkozón, szoros eredményt, és természetesen PVSK győzelmet várok - mondta el a PVSK vezetőedzője.

A mérkőzés szombaton 15 00 órakor kezdődik a Várkői Ferenc Stadionban.

Nyilas László