Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A hétvégén itthon a Villány következik

A legutóbbi Villány elleni tragikus vereség után változások történtek a PVSK szakmai stábjában, a fiaskó utáni események miatt még Balázs Péter vezetőedző is lemondott.

Ma más a helyzet, még azt is mondhatnánk, hogy a szombati meccsen kötelező a győzelem a PVSK labdarúgó csapatának. De a kiegyensúlyozott Megye I-es bajnokságban lehet-e kötelező győzelmekről beszélni? Van előre lefutott meccs? Az álkérdésekre persze tudjuk a választ. A tényállás mégis az, hogy csalódottak lennénk, ha a Villány ellen nem lenne miénk a három pont.
Reith Róbertet az esélyekről kérdeztem, no meg arról is, elégedett-e az eddig lejátszott négy mérkőzésen mutatott játékkal.

- Annak ellenére, hogy ma más a helyzet, mint az előző szezonban  volt, mégis azt mondom, ne beszéljünk kötelező győzelemekről, hiszen azok a legnehezebbek! Inkább mondjuk azt, mint minden meccs előtt, hogy nyerni szeretnénk. A Villány sok új játékost igazolt, ezzel megerősödött. Többször megnéztem őket, nem szabad leírni ezt a csapatot. A Bodának például egy 7-est rúgtak. Mi most ugyan a harmadik helyen állunk a tabellán, de ez egyáltalán nem mérvadó, hiszen mindig van szabadnapos is, és a PEAC csak két meccset játszott. Tehát reális képet csak a bajnokság végén kapunk majd.
A kérdésedre azt mondom, tulajdonképpen elégedett vagyok. A védekezésünk összeállt, a kevés kapott gól is erre utal. Támadásban lehet javulni, de végre a hét végén megszereztük első akciógólunkat is. Sajnos, Zámbót kiállították, ő biztosan nem játszik, Kaufmann, bár elkezdte az edzéseket, de még nincs teljesen rendben. És lesz egy-két hiányzó egyéb elfoglaltság miatt is. Bár javult az edzéslátogatás,  most is azt mondom, mindenkinek mindig oda kell magát tenni, és már az edzéseken is 100 %-ot kell nyújtania. Győzelmet várok a hétvégén
fejezte be Reith Róbert vezetőedző.

Nyilas László