Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Ragadunk az élBólyra

Egy szerencsés és egy gyors kontratámadás végén szerzett szép góllal győzött labdarúgócsapatunk Bólyban, ezzel maradt az élmezőnyben.  

Labdarúgó mérkőzés: Bóly - PVSK 0-2 (0-1)
Férfi Labdarúgás, Megye I. o. 4. forduló; Bóly; 150 néző
Játékvezetők: Nyakas (Kanyar, Szabó)
Góllövő: Molnár 25. perc, Schvedics 59. perc.

PVSK: Kácsor – Varga, Vida, Zámbó, Molnár – Schvedics (Búzási), Laki (Kiss), Szeifert, Szabó (Bónyai) – Jenei (Zólyomi), Ndjodo (Joós). Vezetőedző: Reith Róbert.

MLSZ elektronikus jegyzőkönyv >>>

A mérkőzés krónikája:

Első félidő:

Az első negyedórában kiegyenlített mezőnyjáték zajlott a pályán, egyik kapu sem került veszélybe.

22. perc: Schvedics tört be a 16-osra a baloldalon, kiszorult helyzetből leadott lövését szögletre ütötte a bólyi kapus.

24. perc: Jenei lőtt rá 30 méterről egy védőkről lecsorgó labdát, az erőtlen próbálkozást könnyen védte a hazaiak hálóőre.

25. perc: Laki ugratta ki a jobb oldalon felszaladó Molnárt, aki elől a védő hazagurított, a kapus pedig a rárontó Molnárba lőtte a labdát, ami a pécsi védő hasáról a bólyi kapu közepébe pattogott. 0-1

36. perc: Ambrus adott be a jobb oldalról, Erdélyi pedig középen a felső lécre fejelt.

41. perc: Újra a bólyiak jobb oldala volt aktív, megint Ambrus adott be élesen, Vida fejjel nagyot mentett a középen berobbanó csatárok elől.

44. perc: Vörös lépett ki a bal oldalon, kiszorított helyzetből a pécsi kapu fölé bombázott.

45. perc: Zámbó szabálytalankodott a pécsi térfél közepén, a játékvezető felmutatta neki a második sárga lapját. (Az elsőt a 20. percben, kezezésért kapta.)

Második félidő:

59. perc: A csereként pályára lépő Joós futotta le jobb szélen a védőjét, beadására Schvedics érkezett jó ütemben, és kapásból a bólyi kapu bal felső sarkába bombázott. 0-2

62. perc: A pécsi szögletzászlónál akaszkodott össze Schvedics és Kovács. A játékvezető az asszisztensével egyeztetve előbbinek sárga, utóbbinak pedig egyből piros lapot adott.

65. perc: Jenei lépett ki a védők között a jobb oldalon, de túl sokáig várt a lövéssel, így a bólyi kapus hárítani tudott.

72. perc: Vörös lőtt 27 méterről, a középre érkező labdát Kácsor magabiztosan ölelte magához.

84. perc: Doboviczki lőtt 22 méterről, a labda megpattant a védőkön és a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

Az első félidőben a valamivel aktívabban támadó PVSK egy szerencsés góllal szerezte meg a vezetést. A második félidőben az egyenlítésért kitámadott a hazai csapat, ám a pécsiek egy gyors kontratámadást gólra váltottak, majd taktikus játékkal megőrizték előnyüket a végéig.

Reith Róbert, vezetőedző: - Ha a támadások befejezésénél okosabb döntéseket hozunk, vagy pontosabban passzolunk, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.



Kapcsolódó képgaléria