Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Egy cipőben egymás ellen - Duna World 17:45 Élő

Csütörtök este a TLI-Alba Fehérvárhoz látogat csapatunk. Sok a hasonlóság a riválisunkkal, de azért bízunk abban, hogy a különbségek a mi javunkra döntik majd el a csatát! A mérkőzést a Duna World 17:45-től élőben közvetíti!

A fehérváriak tudják, milyen pocsék érzés egy kosárral kikapni... És mi is tudjuk jól... Azt is tudják, milyen érzés izgalmas meccset játszani a tabella éllovasaival... Ezt persze mi is tudjuk... Mi tudjuk, hogy legyőzhető a Kecskemét, ők tudják, hogy a Sopron sem verhetetlen... Nálunk akkor borítékolható a reális győzelmi esély, ha a magyar játékosok közül többen is jól szerepelnek. Az Alba Fehérvárnak a győzelmekhez az kellett, hogy Csorvási Milán, Tóth Péter, Supola Zoltán, vagy éppen Kovács Ádám, esetleg Juhász Levente hozzátegyen. Nekik 7 győzelmük van, nekünk 8. Mármint a győzelmeink száma! Mert hogy holnap mi lesz, az nekünk sem nyolc!

- Két győzelemmel alapoztunk, de ettől még nem kapunk egy harmadikat ajándékba, pláne nem Székesfehérváron! Azt hiszem, nagy meccs lesz a holnapi... - fejtette ki Csirke Ferenc.  - Majdnem ugyanúgy áll az Alba, mint mi, nekik is és nekünk is fontos lenne a győzelem. Nem ma kezdtem a kosárlabdával való ismerkedést, és be kell valljam, nem emlékszem, hogy valaha bármelyik csapat úgy mehetett volna oda, hogy nem volt mitől tartania. Azaz, ha ilyen volt, az az esélytelenek nyugalma lehetett csak... Úgy gondolom, nekünk most van esélyünk, de azt azért durva túlzásnak találnám, ha bárki is azt mondaná, mi vagyunk az esélyesek. Oda kell figyelnünk, megterhelő meccsek állnak mögöttünk, de nem fáradhatunk el, továbbra is ugyanúgy kell koncentrálnunk védekezésben, mint eddig, és nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne kapjunk indításokat. Mivel sok meccs áll még előttünk is, és ezek mindegyike nagyon fontos, remélem, hamarosan a kispadunk is felfrissül kicsit...

Forrás és részletek a mérkőzés előtt: pvsk-panthers.hu