Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-VEOLIA: Jön a IV. MATRO-PVSK Kupa!

Pénteken és szombaton élet költözik a Lauber Dezső Sportcsarnokba, hazai rendezésű tornánkon a MAFC-ot, a Szegedet és a Kaposvárt látjuk vendégül.

A gyönyörű magyar sikert hozó Európa-bajnokság közben, kis kikapcsolódásként a TV-előtt szurkolásban megrendezzük a IV. MATRO-PVSK Kupát a hétvégén. Csirke Ferenc vezette NB I-es csapatunk számára nagyon fontos lesz ez a felkészülési kupa a csapatépítés szempontjából, ráadásul próbajátékon lévő amerikai irányítónk, Jabril Durhem sorsa is az előttünk álló hétvégén dőlhet el – ha most meggyőző teljesítménnyel rukkol elő, véglegesíthetjük szerződését.

Persze nem csak Durhemre, de az egész csapatra kíváncsiak szurkolóink. Lehetnek is, hiszen az elmúlt évekhez képest jóval magasabb szerkezetű a csapatunk, ez pedig sok újdonságot hozhat a játékunkban.

Pénteken délután a Szeged és a Kaposvár meccsével kezdődik a kupa, este pedig a MAFC lesz a mieink ellenfele. A két vesztes játszik majd a harmadik helyért szombaton délután, míg a győztesek este a fináléban csapnak össze. Reméljük a szombat esti meccsen mi is érdekeltek leszünk!

Program:

Szeptember 8-9. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Péntek:
16:30 | Kaposvári KK - SZTE-Szedeák
19:00 | Pécsi VSK-VEOLIA - MAFC

Szombat:
16:30 | 3. helyért
19:00 | Döntő

A MATRO-PVSK Kupa mérkőzéseire a belépés mindkét nap ingyenes. 

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk-panthers.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...