Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Meglátogatta egyesületünket Orbán Viktor miniszterelnök

A kormányfő megtekintette egyesületünk Verseny utcai sporttelepét és az épülő multifunkcionális kosárlabda munkacsarnokot.

Orbán Viktor miniszterelnök úr a Pécsi Tudományegyetem megalapításának 650 éves jubileumi ünnepségét követően látogatta meg a csaknem 100 éves tradícióval rendelkező Pécsi Vasutas Sportkört. A kormányfő elsőként a társasági adó-támogatásból épülő multifunkcionális munkacsarnok kivitelezési munkálatait tekintette meg, majd körbejárta a sporttelepet. A miniszterelnöki bejárás érintette a nemrég átadott B3×3-as kosárlabdapályát, a közelmúltban felújított műfüves kispályát és a 2014-ben átadott műfüves labdarúgópályát is.

Ezt követően a miniszterelnök Rákossy Balázzsal, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkárával, a PVSK Kosárlabda Szakosztályának elnökével, Garami Józseffel, a PVSK volt labdarúgójával, az MTK labdarúgó szakosztályának pécsi származású mesteredzőjével, Iványi Dalmával a PVSK volt válogatott kosárlabdázójával és jelenlegi utánpótlásedzőjével, valamint Czerpán Istvánnal, a PVSK elnökével közösen tekintette át az egyesület szakmai vezetése által összeállított, és a PVSK elnöksége által megvitatott és elfogadott klubfejlesztési koncepciót, valamint a PVSK centenáriumi évének tervezett fejlesztéseit.