Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Őszi hajrá a városi kispályás focibajnokságban

Megkezdődött a bajnoki hajrá a városi kispályás labdarúgó bajnokságban. A mérkőzéseknek a PVSK Verseny utcai sporttelepe ad otthont.

Hétről hétre több száz kispályás labdarúgó fordul meg a PVSK műfüves nagypályáján, amely immár második éve ad otthont a városi bajnokságnak. Idén két osztály három csoportjában küzdenek egymással az együttesek, amelyeknek még 7 forduló áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy javítsanak helyezésükön. A bajnokság összecsapásait minden héten hétfőn rendezik, a pontvadászat október közepéig tart.

A legjobbak között, az Elitligában az OTP Bank együttese vezeti a tabellát, tőlük már csak a Forza Yellows veheti el az elsőséget, ám a dobogó második és harmadik helyéért még nagy lesz a harc utóbbiak, valamint a Tűzijátékvilág, a Diana Vendéglő és a Csofém FC között. Az I. osztály Duplex-csoportjában a Green Team vezet, de jó hajrával még a Rapid Body&Health, a Capri és a Keszüi SE is odaérhet az első helyre. Az I. osztály Fürge Nyuszi-csoportja a legkiegyensúlyozottabb, itt az újonc ITSH vezeti a tabellát, de a hatodik helyezett Baranya Aranya is csak hét ponttal van tőlük lemaradva, így izgalmasnak ígérkeznek az őszi fordulók.