Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Folytatódjék a jó szereplés

A némileg váratlan, de a látottak alapján teljesen megérdemelt első fordulóban aratott győzelem után Sellyén kellene bizonyítani a PVSK labdarúgó csapatának.

Mégpedig azt, hogy nem véletlen volt az elmúlt heti siker a Komló ellen. Számíthatunk-e a jó folytatására vasárnap? Beértek-e az edző, Reith Róbert elképzelései, vagy szerencsés véletlen volt csupán a Komló elleni győzelem? Remélhetjük-e, hogy az adódó gólhelyzeteinket be is rúgjuk, másként fogalmazva, megszületik-e a csapat idei első bajnoki akció-gólja? Mire számíthatunk Sellyén? Megannyi kérdés, amelyeket feltettem Reith Róbert vezetőedzőnek. Hogy mik voltak a válaszok,  kiderül az alábbi rövid monológból.

- Én mindenképpen szeretném, ha folytatnánk azt az első 60 percet, amelyben véleményem szerint jól játszottunk a Komló ellen. Illetve kiterjeszteném még hosszabb időre, mert a meccs 90 percig tart.
Sajnos, Jenei Bálint megsérült, de remélem, Sellyén már tud játszani. Az edzéseken azt láttam, hogy nagyon motiválttá tette csapatomat a hétvégi győzelem.
Sok mindent láttam viszont abból, amit az elmúlt hetekben gyakoroltunk. Jó szellemű társaság van együtt, a győzelem azé lesz a végén, aki tesz is érte, és szerencséje is csak annak a csapatnak van, aki sokat dolgozik a sikerért.
Már nagyon várom, hogy a kidolgozott helyzeteket be is rúgjuk, de akkor sem leszek szomorú, ha pontrúgásból nyerünk Sellyén.
Nem fogunk kontrára játszani, támadni fogunk! Csak akkor van esélyünk, ha a saját játékunkat játsszuk, és ha ehhez még sikerül a helyzeteink nagy százalékát értékesítenünk, van esélyünk a győzelemre! Küzdelmes mérkőzésre számítok, és arra, hogy elhozzuk a három pontot, mert a döntetlen nem elfogadható cél egy csapatnak -
fejezte be Reith Róbert.
A Sellye-PVSK találkozó vasárnap 17 30-kor kezdődik Sellyén.

Nyilas László