Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Cservenka Róbert második lett Szabadkán

A szabadkai Golden Glove ifjúsági ökölvívó versenyen a döntőben izraeli ellenfelet kapott Cservenka Róbert, és nagy küzdelemben pontozásos vereséget szenvedett.

Az ifjúsági válogatott szövetségi kapitányát, a PVSK ökölvívók szakmai vezetőjét, Alvics Gyulát, Róbert edzőjét, arról is kérdeztem, mennyire „lejtett a ring” Szerbiában.

- Nagyon lejtett a pálya, hogy a fociból átvett hasonlattal éljek. Robi többek véleménye szerint is minimum 3-2-re nyerte az izraeli Levin Daniel elleni döntőt. Nem vagyok elfogult, és akik látták a meccset, ők is azt mondták, enyhén szólva sem volt meg az egyenlő mérce. Sajnos ez ellen nem tudunk mit tenni, mi becsületesen felkészülünk, de amíg a sportdiplomácia terén meg nem erősödünk, addig mindig szembe kell nézni ezzel a problémával.
Robi nagyon tehetséges, jó ütőerővel rendelkező, szorgalmas öklöző, remélem a szeptemberi Magyar bajnokságon is jól szerepel majd. Én az augusztus végén kezdődő hamburgi Vb-én a felnőtt válogatottnak segítek, ezért már vasárnap elutazom Tatára, csak szeptember elején térek vissza Pécsre - fejezte be Alvics Gyula.


A sportág folyamatosan várja a fiatal ökölvívó tehetségeket, az alábbi felhívást a szakosztály kérésére tesszük közzé:

„A PVSK ökölvìvó szakosztàlya tagtoborzót hirdet, lányok és fiúk részére 10 éves kortól, pécsi és szentlőrinci edzéseire.
Helyszínek: Pécs, Verseny u. 2. PVSK Ökölvívó-csarnok és Szentlőrinc, Kodolànyi út 12.
Pécsi edzések: Hétfőtől- Péntekig 16 00 - 18 00-ig
Szentlőrinci edzések: Hétfő- Szerda- Péntek 18 45- 20 30 ig.
Minden érdeklődőt szeretettel vàrunk!”

Nyilas László