Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Fejlődni szeretne Pécsett a válogatott pólós

Újabb válogatott pólóst szerződtetett a PVSK-Mecsek Füszért, kettő plusz egy évre írt alá Pécsre a junior válogatottban szereplő Zerinváry Lóránd, aki a KSI-től érkezik.

- Nagy öröm számunkra, hogy egy újabb fiatal magyar játékossal egészülhet ki a PVSK vízilabdázóinak kerete, miért döntöttél a pécsi folytatás mellett?

- Azért választottam a Pécset, mert úgy gondolom, számomra ez egy előrelépési lehetőség. A KSI-ből érkezem a baranyai klubhoz, az előző csapatom jövőre nem fog szerepelni az OB I-ben, én pedig szerettem volna az élvonalban maradni. A Pécs egy fiatal gárda, talán könnyebben megtalálom majd a helyemet itt, többek között ezek a szempontok játszottak közre a választásomnál.

- Mennyire ismered az új csapattársakat?

- Igazából látásból mindenkit ismerek, viszont többet beszélgettem már azokkal, akikkel a korosztályos válogatottban együtt szoktunk edzeni. Jelenleg is a junior kerettel tréningezek, készülünk a világbajnokságra, az fogja meghatározni, hogy mikor tudok csatlakozni a pécsi kerethez, hogy bekerülök-e az utazó keretbe.

- Milyen célokkal vágsz neki a pécsi életnek, játéknak?

- Többek között szeretnék hamar beilleszkedni a csapatba és megoldani a rám háruló feladatokat. Közben pedig egyénileg is szeretnék minél többet fejlődni és persze sokat játszani. A pécsieknél szimpatikus, hogy gyors, lefordulós, fiatalos játékot képviselnek.

- Ha az OB I-es és a válogatott meccsek mellett marad egy kis szabadidőd, azt mivel szoktad tölteni?

- Legtöbbször a családommal vagyok, mert keveset találkoztam, találkozom velük az iskolai teendőim és az edzések mellett.