Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Még egy erősítés Beremendről

Tovább bővül a PVSK labdarúgó csapat kerete. Schvedics Zoltán után a szintén Beremendről érkező Vida István is a PVSK-ban folytatja.

A következő néhány mondatban megismerhetjük eddigi pályafutását, és beszél arról is, miként tud hozzájárulni a csapat sikeres szerepléséhez.

- 1983-ban kezdtem el futballozni Siklóson. Posta Lajos bácsi, aki akkor ott volt utánpótlásedző, szerettette meg velem a futballt. Neki nagyon sokat köszönhetek. Pályafutásom során gyakorlatilag már minden poszton játszottam. Legutóbb belső védő vagy védekező középpályás. poszton szerepeltem. Beremenden ellehetetlenedett a futball, régi ismerősöm, azt általam nagyon tisztelt Reith Róbert hívására jöttem ide, a PVSK-ba, mert szerintem jó csapat alakul. Tisztában vagyok vele, hogy milyen nagy múlttal és tradícióval rendelkező egyesület a PVSK, és úgy gondolom, hogy mindenkinek nagy tisztelet és elismerés ilyen egyesület tagja lenni. Czerpán István elnök úrral való beszélgetés is meggyőzött, hogy komoly céljai vannak a labdarúgó szakosztálynak. Természetesen azt is tudom, hogy milyen évforduló lesz 2019-ben az egyesület életében. Ezért én is arra törekszem majd, hogy minden tudásommal az egyesület sikereiért harcoljak.

Névjegy:

Név: Vida István
Becenév: Pilu
Születési hely, dátum: Siklós, 1974.10.15.
Iskolák: Általános Iskola: Siklós, Pécs, 500-as  Szakmunkásképző Intézet
Egyesületek, osztályok, ahol játszott: Siklós, Beremend NB II., NB III., Harkány, NB III., Mohács, NB III, Dorog, NB I/B, Futsal, NB I.
Munkahely: Családi gazdaságban dolgozik
Poszt: Védő

Nyilas László