Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Legjobb 8-ban az U10-es csapatunk

Nagyot küzdve, büntetőkkel jutott a legjobb nyolcba egyesületünk U10-es csapata a kaposvári Intersport Youth Festival nemzetközi labdarúgótornán.

Hiába vezetett már az első percekben a pécsi együttes, két előrevágott labdából szerzett két találattal a román csapat megfordította a mérkőzést, majd ezt követően beállt védekezni. A bunkerfocit nehezen törték fel a rengeteget támadó pécsiek, akik végül döntetlenre mentették az összecsapást. A továbbjutásról döntő büntetőpárbajban Meggyes Attila mindhárom román kísérletet kivédte, így Husznai Marcell révén elég volt egy értékesített büntető a továbbjutáshoz. A csapat pénteken délelőtt az elődöntőbe jutásért lép pályára.

Nyolcaddöntő, U10::

PVSK - CSS Dinicu-Golescu Campulung-Muscel 2:2 (1:2), büntetőkkel 1:0

Pécsi góllövő: Husznai Marcell (2+1)

Szabó Dávid vezetőedző: - Óriási küzdelemben olyan ellenfelet sikerült legyőznünk, amelyik nem akart igazán futballozni. Nagyot hajtott a csapat, gratulálok a fiúknak!

Csoportmérkőzések, U10:

PVSK – Kell egy csapat – Szigetvár 4:1 (2:0)

Pécsi góllövők: Husznai Marcell (3), Sándor Gergő.

Szabó Dávid: - Kiváló hozzáállással és nagy akarással küzdött a csapatom, amely nagyobb arányban is győzhetett volna, ha a helyzeteit jobban kihasználja a jól küzdő szigetvári csapat ellen.

PVSK - Szczerbiec Wolborz 3:1 (2:1)

Pécsi góllövők: Sándor Gergő, Bujdosó Bálint, Fülöp Ármin.

Szabó Dávid: - Egy kellemes ellenfél ellen felvettük a lengyel csapat lanyha ritmusát, és rengeteg helyzetet kihagytunk, így lett szoros a mérkőzés.

Keleti Labdarúgó Akadémia Debrecen – PVSK 1:6 (1:3)

Pécsi góllövők: Husznai Marcell (5), Bujdosó Bálint.

Szabó Dávid, vezetőedző: - Nagyon meggyőző játékkal könnyed győzelmet arattunk.

UTA ARAD – PVSK 0:2 (0:1)

Pécsi góllövők: Bujdosó Bálint, Sándor Gergő.

Szabó Dávid, vezetőedző: - Egy jól felkészített és fizikálisan erős ellenfelet sikerült kiváló játékkal legyőznünk. Óriási fegyverténynek tartom, hogy 2×25 perc alatt nem kaptunk gólt, nagyon ügyesek voltak a srácok.