Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Kovács Ferenc második helyen végzett

Az első három Gyulai István Emlékversenyen 30-40 ezren szurkoltak az akkori, ma már nem létező Népstadionban, a magyar atlétika nagy versenyén.

Ma is jó mezőny, nagy közönség volt a székesfehérvári viadalon, ahol sorrendben a 4. alkalommal rendezték meg ezt a versenyt, és a nagy nevek sem hiányoztak. Freier Balázstól azt is megkérdeztem, milyen érzés részt venni egy ilyen rendezvényen, úgy, hogy a saját versenyzőjének is szurkolhatott, hiszen a viadalon Kovács Ferenc is indult, és második helyet szerzett.

- Mondanom sem kell, nagy jó érzés, remek versenyzőket láttunk, és hogy Kovács Ferenc is indulhatott, külön öröm számomra. Ő a Gyulai István Memoriál keretében lebonyolított Magyar Szuperliga futamon szerepelt, 400 méteren. Második helye mellett óriási eredmény, hogy 48,70-el új egyéni csúcsot javított. Itt jegyzem meg, hogy az első helyet az országos csúcstartó Deák Nagy Marcell szerezte meg. Maximálisan elégedett vagyok, és remélem, az idei jó szereplésünket folytatjuk a hétvégén, hiszen Országos Serdülő bajnokságot rendeznek Budapesten, az Ikarusz pályán, ahol négy versenyzővel is indulunk.

Nyilas László