Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Két győzelem az első napon

Mindkét csapatunk román ellenfelet legyőzve mutatkozott be az Intersport Youth Festival nemzetközi labdarúgó utánpótlás-tornán Kaposváron.

Szinte valamennyi utánpótlás korosztályban összesen több mint 150 csapat vesz részt a hagyományos kaposvári utánpótlás labdarúgó fesztiválon, amelyet ezen a héten rendeznek meg. A PVSK-t két korosztályos csapat képviseli: az U9-es együttes két román és egy fehérorosz csapattal került egy csoportba, az U10-es csapat pedig két magyar, egy román és egy lengyel ellenfelet kapott. Hétfőn egy-egy román csapattal játszottak a mieink, akik mindkét mérkőzésen diadalmaskodtak.

Hétfői eredmények:

U9-es korosztály:

AS Sportul Orades – PVSK 2:5 (0:2)

Pécsi góllövő: Stefán Hunor (5)

Reith Róbert, vezetőedző: - A csapatom most először játszott 60×40 méteres pályán és 5×2-es kapukra, így különösen nagy öröm a számomra, hogy az egyenlő erők küzdelmét hozó mérkőzésen ilyen jól használtuk ki helyzeteinket, és magabiztosan győztünk. Stefán Hunor ezúttal ellenállhatatlan volt, rajta kívül Szemán Balázs játszott kiemelkedően.

U10-es korosztály:

UTA ARAD – PVSK 0:2 (0:1)

Pécsi góllövők: Bujdosó Bálint, Sándor Gergő.

Szabó Dávid, vezetőedző: - Egy jól felkészített és fizikálisan erős ellenfelet sikerült kiváló játékkal legyőznünk. Óriási fegyverténynek tartom, hogy 2×25 perc alatt nem kaptunk gólt, nagyon ügyesek voltak a srácok.