Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U14: Megyedöntőt nyertünk!

Csoportjuk nyerése után, a négyes megyei döntőn is az első helyen végeztek ifjú labdarúgóink.

Baranya megye legjobb négy U14-es csapatának tornáját Bólyban rendezték. A mérleg: 2 győzelem és egy döntetlen, ezzel megyebajnok lett csapatunk. Az eredmény azért is kiemelkedő mert a korosztálynál fiatalabb kerettel sikerül ezt a negyszerű eredményt elérni.

A körmérkőzéseket eredményei:

Beremend - PVSK 1-1, gól: Szendelbacher Ervin.
Drávaszabolcs - PVSK 0-5, gól: Anton Tamás, Okorie Dávid, Csernik Zakariás, Kerényi Dániel, Kiss Benedek.
Bóly - PVSK 2-3, gól: Okorie Dávid 3.

A döntő végeredménye:

1. PVSK
2. Bóly
3. Beremend
4. Drávaszabolcs

PVSK: Szabó Dávid, Nimmerfroh Márton, Király Zsolt, Nagy Jeromos, Székelyhidi Gergő, Mosonyi Martin, Füzes Dávid, Anton Tamás, Okorie Dávid, Székelyhidi Gergő, Kasza Kornél, Tóth Szabolcs, Fenyősi Márton, Kiss Benedek, Kutas Botond, Mitrovik Alexander, Kozma Gábor, Kerényi Dániel, Duraku Zamir, Duraku Enis, Berényi Zalán, Csernik Zakariás, Szendelbacher Ervin, Lovász Gergő, Csete Patrik. Edzők: Erdős Zoltán, Kolat Krisztián, Arató Zsombor.

Arató Zsombor: - Méltó lezárása volt az évnek, mondom ezt annak ellenére, hogy eléggé akadozott a játékunk a döntőben, ennek is köszönhetően igen izgalmasra sikeredett az utolsó mérkőzés. Összegezve a torna jó erőfelmérő volt U12-es, U13-as játékosaimnak, fizikálisan erősebb ellenfelekkel találkoztunk, amit igyekeztünk játékkal kompenzálni, véleményem szerint ez többnyire sikerült is, ez mindenképpen a fejlődésünket szolgálta. Gratulálok a srácoknak! Szeretném megköszönni Máté Győzőnek, az U14-es edzőnek, hogy amikor egyéb elfoglaltság miatt létszámgondjaink voltak, kisegített játékosokkal. Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a gyerekeknek és a szülőknek a több mint 5 éves közös munkát, sok sikert kívánok a pályán és azon kívül egyaránt!