Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Ez sem lesz könnyebb ...

A paksi csata után szerdán a Kecskemétet fogadja a PVSK-PANNONPOWER. Az Ivkovics-legénység kilenc meccses győzelmi szériáját szeretnék megtörni Csirke Ferenc tanítványai.

Egy dologban muszáj bíznunk; nem verhetetlen a KTE-Duna Aszfalt sem! Igaz, ezt az idei szezonban eddig csak a Sopron tudta bizonyítani, és valljuk be, október 22. nem most volt… De minden sorozatnak vége szakad egyszer, s csapatunknak nem csak holnap lesz lehetősége a KTE ellen bizonyítani rátermettségét, hiszen február 19-én a Zsíros Tibor Magyar Kupa Döntő első napján is Kecskeméttel méri össze erejét a PVSK.

- Az év első két meccsét a két legjobban védekező csapat ellen kell játszanunk, szóval nincs könnyű helyzetben a csapat - vélekedik Horti Bálint. - Pakson sajnos kikaptunk, de azért jódarabig harcban voltunk a győzelemért, nem voltunk esélytelenek. Most itthon játszhatunk, minden hazai meccs nagyon fontos, és az idő múlásával egyre fontosabb lesz, hiszen közeleg a középszakasz, most kell megalapoznunk a rájátszásba kerülést. A Kecskemét ellen talán lehetőségünk lesz kijavítani a Pakson elkövetett hibákat és hazai pályán, a szurkolóink támogatásával mindent megteszünk, hogy meglepetést szerezzünk!
 
Az összecsapás nagy valószínűséggel a védelem csatája lesz majd, de a kosárlabda nem olasz foci, így attól azért nem kell tartani, hogy látványos kosarak nélkül zárulna a találkozó… A palánkok alatt Barovic és Ivosev ellen bizonyíthat Horti és Harazin, míg különösen oda kell figyelniük Nelsonéknak a Kinney, Derasimovic és Rakic trióra. De ne feledkezzünk meg az exPVSK-s Kovács Péterről sem, aki amellett, hogy továbbra is kiemelkedő a magyar védők között, meglehetősen jól ismeri csapatunk erősségeit és gyengéit egyaránt. Mielőtt azonban elkezdenénk aggódni, jusson eszünkbe, hogy Halász Ákosék feltett szándéka emlékeztetni ellenfelünket arra, miként szoktuk elcsenni a labdát, hogyan szór triplákat Bíró, Pahlmblad és Délity, miként bontja meg a védelmet Budimir és Nelson, hogyan szedi a lepattanókat Horti és milyen könnyedséggel játssza gyűrűbe a bogyót Harazin.

Egy szó, mint száz, izgalmas bajnokival alapozhatunk a kupára.

---
Időpont változás !!
Az eredetileg január 17-re kiírt TLI-Alba Fehérvár - Pécsi VSK-PANNONPOWER mérkőzés időpontja megváltozott! A mérkőzésre január 15-én, csütörtökön 18 órakor kerül sor, a találkozót a Duna World élőben közvetíti!

Forrás: pvsk-panthers.hu