Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

U13: Pünkösdi Torna Újvidéken

Újvidék, Novi Sad: U13-as labdarúgóink egy 12 csapatos nemzetközi tornán szerepeltek.

A tornán 3 darab 4 fős csoportban zajlottak a küzdelmek. A PVSK 3 szerb csapattal találkozott, a csoport győztesei játszották a hármas döntőt.

Mérkőzéseink eredményei:

PVSK - Becej 0-2
PVSK - Vojvodina 2-0, gólszerzők: Kiss Benedek, Szendelbacher Ervin
PVSK - Beckerek 1-1, gólszerző: Mitrovik Alexander

A csapat tagjai: Szabó Dávid, Nimmerfroh Márton, Csete Patrik, Kutas Botond, Lovász Gergő, Kiss Benedek, Mitrovik Alexander, Duraku Zamir, Kerényi Dániel, Szendelbacher Ervin, Kozma Gábor, Csernik Zakariás, Berényi Zalán. Edző: Arató Zsombor.

Arató Zsombor: - Büszke vagyok a srácokra, kifejezetten harcosan és helyenként szemre is tetszetősen játszottak. Sajnálom, hogy az első meccsen még a lábakban volt az utazás, így nem sikerült gólra váltani a helyzeteinket. A második találkozón már ezzel nem volt gond, magabiztosan sikerült nyernünk, az utolsó találkozótól függetlenül nem tudtuk megnyerni a csoportot, ezzel lemaradtunk a hármas döntőről, ettől függetlenül azt kértem a gyerekektől, hogy élvezzék a mérkőzést és mutassák meg mire képesek, ezt pedig maximálisan teljesítették is! Gratulálok a csapatnak! Külön köszönetet szeretnénk mondani a csapatot kísérő szülőknek a buzdításért!