Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Jöhet a második lépés

Hazai pályán folytatjuk a Körmend elleni negyeddöntőt pénteken este hatkor.

Ahhoz, hogy egy csapat bejusson az elődöntőbe, három lépést kell megtennie. Tekintve, hogy szerdán remek játékkal legyőztük a Körmendet idegenben, a lépéselőny nálunk van, így a péntek esti hazai találkozó tétje nem kisebb, mint hogy sikerül-e ezt az előnyt megtoldani eggyel.

Természetesen a lépések ez esetben győzelmeket jelentenek, amiből nekünk már „csak” kettőre van szükségünk, hogy bejussunk a legjobb négybe. Persze, az idézőjel nem véletlen, hiszen a Körmend remek csapat. Bár a párharcunk első felvonása nagyon fényesre sikerült, biztosra vehetjük, hogy a vasiak nem fogják feladni a páros csatát. A pályaelőny azonban most már a miénk, ha hozzuk a hazai meccseinket, akkor összejöhet a bravúr. Pénteken mindenesetre borzalmasan nagy szükségünk lesz a hazai pálya minden egyes előnyére, elsősorban természetesen a szurkolóink hangorkánjára. 

Itt azt is hozzátesszük gyorsan, hogy érdemes lesz hamar kiérni a Lauber Dezső Sportcsarnokba, ugyanis a PVSK-Panthers a szezonbérlettel, vagy a helyszínen megvásárolt belépőjeggyel érkező első 500 néző részére, külön erre a mérkőzésre készített pólót ad ajándékba az Újhàz Centrum Léta-Ker Kft. jóvoltából.

Program:

2017.05.12. 18:00 | Pécsi VSK-PANNONPOWER - Egis Körmend
Férfi Kosárlabda NB I. Rájátszás, 2. mérkőzés. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...