Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Reméljük nem lesz vészhelyzet Mohácson

Az elmúlt hétvégén a Szászvár labdarúgó együttese sima győzelmet aratott a Verseny utcában, pénteken a Mohács otthonában kellene kiköszörülnie a csorbát a PVSK-nak.

A egyik kérdés az, sikerül-e a rapszodikus szereplést elsősorban okozó mentális tényezőket helyrerakni a csapatnál. Reith Róbert edzőtől azt is megkérdeztem, miként lehet javítani azon, hogy kevesebb legyen az egyéni hiba a minden bizonnyal hazai pályán nagy erővel támadó, a tabellán 7. helyen álló Mohács otthonában.

- Semmilyen szempontból nem lesz könnyű meccs! Sajnos a Szászvár ellen sok egyéni hibát követtünk el. A Mohács ellen ezeket ki kell küszöbölni, mégpedig úgy. hogy jobban kell koncentrálni. Másrészt sok a sérült, akik közül, lehet, hogy péntekig felépülnek néhányan. Általánosságban pedig azt tudom mondani, hogy néhány játékosnak komolyan el kell gondolkodnia azon, hogy hosszabb távon tudja-e vállalni azt a munkát, ami a PVSK előrelépéséhez szükséges. Győzelemre törekszem minden meccsen, így pénteken is Mohácson. Egyébként a mérkőzés a hazai csapat kérésére került szombatról péntek 18:00 órára.

Nyilas László

Program:

2017.05.12. péntek 18:00 | Mohácsi TE - PVSK
Férfi Labdarúgás Megye I-es bajnokság, 24. forduló. Mohács

---
Kép: PVSK - Szászvári SE