Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: Kezdődik!

NB I-es kosárlabda csapatunk szerda este 6 órakor, Körmenden kezdi meg szereplését a bajnokság rájátszásában. A tét, a legjobb négy közé jutás.

Kezdjük a legbiztatóbb statisztikai adattal: az idei szezonban az egymás elleni összesítésben jobban állunk a Körmendnél. Az alapszakaszban ugyanis kétszer találkoztunk a vasiakkal, és bár idegenben tízpontos vereséget szenvedtünk, hazai pályán 94-75-re legyőztük őket. No persze ettől még nem mi vagyunk a három nyert meccsig tartó negyeddöntő esélyesei, már csak azért sem, mert a pályaelőny az ellenfelünknél van, a rájátszásban pedig mit sem számít, hogy ki mennyivel nyert. Egy egypontos siker pont ugyanannyit ér, mint egy harmincpontos győzelem.

A képlet tehát egyszerű: ha tovább akarunk jutni, legalább egyszer meg kell vernünk a Körmendet idegenben. Erre az első esélyünk máris itt van, szerda este meg lehetne adni a párharc alaphangját. Bár a felsőház harmadik helyén záró körmendiek nagyon jó csapattal rendelkeznek, azért megijedni nem kell tőlük, közel sem a verhetetlen kategóriát képviselik.

Kezdődik tehát a rájátszás, olyan ez kicsit, mintha egy új bajnokság indulna. Az eddig elért eredményeknek nincs jelentősége, az jut tovább, aki előbb gyűjt össze három győzelmet. Legyen meg ma az első, a többivel meg ráérünk foglalkozni utána.

Program:

2017.05.10. 18:00 | Egis Körmend - Pécsi VSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. Rájátszás, 1. mérkőzés. Körmend, Városi Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...