Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nagy meccs lesz szombaton a Verseny utcában

A legutóbbi fordulóban Pécsváradon döntetlent játszó PVSK labdarúgó csapata a tabellán jelenleg első, bajnokesélyes Szászvárt fogadja a Verseny utcában.

Azt a csapatot, amely minden bizonnyal idei megyei gólrekorddal, az elmúlt hétvégén 11-0-ra verte a hazai pályán játszó PEAC-ot, és 50 pontjával vezeti a Megye I-es tabellát. A PVSK 34 pontjával a 7. helyen áll, és a bajnokság végéig egy helyet javíthat ezen a helyezésén. Utoljára tavaly október 29-én, Szászváron a hazaiak 2-1-re nyertek. Vajon számít-e az összevetésnél, hogy a PVSK új edzőjével négy meccsből, egy döntetlen mellett, hármat megnyert, és olyan félelmetes ellenfél-e a Szászvár, mint ahogy az egyetemisták elleni játék mutatta?

A vezetőedzővel, Reith Róberttel ezekről a kérdésekről is beszélgettem:

- Láttam a meccset  – kezdte mondandóját az edző  – maradjunk annyiban, jó csapat a Szászvár, és nem is akarok azzal a találkozóval többet foglalkozni. A mi meccsünk valóban három esélyes. Bármi lehet az eredmény, és ezt őszintén mondom. Éppen ezért lesz jó, és küzdelmes találkozó. Azt már most látom, több labdát kell szereznünk a középpályán, persze nem feladva a biztonságos védekezést sem. Mindenesetre remélem, hogy nekünk lesz több helyzetünk, és azokat ki is használjuk! Sajnos vannak sérültjeink, Tóth Szabolcsra ebben a szezonban már nem számíthatok, Molnár Patrik és Petricsevics is maródi, de azoknak kell helytállni, akik éppen játszanak. Minket érdekes módon megfogott a gyorsan lőtt két gól Pécsváradon. Hogy ennek mi volt az oka, az hosszabb elemzést igényel. Egy biztos, mi szombaton is győzelemre törekszünk, gondolom a Szászvár is belead mindent, ezért biztatom a szurkolókat, minél többen jöjjenek, mert érdemes lesz kilátogatni a Verseny utcába.

Nyilas László

Program:

2017.05.06. 17:00 | PVSK - Szászvári SE
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 23. forduló. Pécs, PVSK Stadion