Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Már az első félidőben minden eldőlt

A nagy lendülettel kezdő, és a 8. percben 2-0-ra vezető PVSK, küzdelmes mérkőzésen megszenvedett az egy pontért. Jelenleg 34 ponttal a 6. helyen állunk a tabellán.

Pécsváradi Spartacus SE - PVSK 2-2 (2-2)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 22. forduló. Pécsvárad, 200 néző
Játékvezetők: Jakab (Maráz, Schuller)

PVSK: János - Kolat, Kaszás, Vénosz, Szakály - Máté (Erdős), Cvenits, Ndjodo (Szabó), Miltner - Hadobás, Németh. Vezető edző: Reith Róbert.

Pécsi gólok: Vénosz, Miltner. Pécsi sárga lapok: Miltner, Németh, Kaszás.

MLSZ elektronikus jegyzőkönyv a mérkőzésről >>

Mindkét csapat a támadásra helyzete a fő hangsúlyt, az látszott, hogy a győzelem megszerzése a fő cél. Az első 15 percben a PVSK irányított, mégis a kontrák után Pécsvárad volt veszélyesebb.

A mérkőzés krónikája:

Mindkét csapat nagy iramban kezdte a játékot. A 3. percben szabadrúgáshoz jutott a PVSK. Hadobás Vénosznak gurította le a labdát, aki 22 méterről bombagólt lőtt. 0-1. Nem sokkal ezután jött a második pécsi találat. Hadobás fejjel csúsztatott egy labdát Máténak, aki egyedül kiugorva a kapusba lőtte a labdát, de az kipattant Miltner elé, aki begurította a pécsváradi kapuba, 0-2. Ezután váratlanul megtorpant csapatunk. A 14. percben egy jobb oldali hazai szabadrúgás után Andruskó tarkóval csúsztatott a PVSK hálójába, 1-2. A 32. percben ugyancsak Andruskó egy 25 m-es szabadrúgást csavart János kapujába, 2-2.

A második félidőben parázs jelenetek, sárga lapok, kemény belépők tarkították a meccset. A legvitatottabb helyzete a meccsnek a 75. percben volt, a vendégek gólt lőttek, de a játékvezető les címén érvénytelenítette azt. Végig izgalmas volt a találkozó, a Pécsvárad többet támadott, és veszélyesebb volt, de a döntetlen igazságosnak mondható. A nagy kérdés, hogy a második PVSK gól után miért torpant meg csapatunk?

Reith Róbert: - Változatos, küzdelmes meccset játszottunk. A két gyors gólunk megzavart minket. Úgy gondolom a második félidőben rendeztük sorainkat. Igazságos eredmény született.

Nyilas László

---
A képek Pécsváradon a 2015-16-os szezon mérkőzésén készültek.