Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nehéz mérkőzésre számít Reith Róbert

Nehéz összecsapásra számít, de mindenképpen győzelmet vár csapatától Reith Róbert vezetőedző. Megyei I. osztályú labdarúgó együttesünk a tabella 13. helyén álló Bodához látogat vasárnap.

Vasárnapi ellenfelünk kapta a legtöbb gólt a bajnokságban: az eddig lejátszott 19 mérkőzésen az ellenfelek összesen 80-szor voltak eredményesek ellenük. A PVSK is alaposan kivette a részét a gólgyártásból, hiszen a két csapat őszi összecsapásán hazai pályán 11-1-re győztünk a Boda ellen. Reith Róbert szerint sem az őszi mérkőzés, sem a tabellán jelenleg elfoglalt helyezések nem számítanak, most is mindenkinek alaposan oda kell tennie magát a pályán a sikerhez.

- Nehéz mérkőzésre számítok, ahol nagyon sok fog múlni a hozzáállásunkon: ha a fiúkat megtéveszti a siklósi siker, és elhiszik azt, hogy már jó csapatot alkotnak, akkor kínkeserves lesz a találkozó. Győzelemre akkor van esélyünk, ha futballra éhesen, a szerdai akarattal és motivációval lépünk pályára, és mindenki komolyan veszi a mérkőzést – figyelmeztetett Reith Róbert vezetőedző.

Cvenits Ádám továbbra is sérült, Szakály Bálint pedig begyűjtötte ötödik sárga lapját is, így eltiltás miatt nem léphet pályára Bodán. Egy apróbb sérülés miatt a hétközi meccsen gólt szerző Fülöp András játéka is bizonytalan.

- Nincs egy hete, hogy együtt dolgozom a csapattal, így a tudatos játék kialakítására még nem volt időnk. Ugyanakkor nem vagyok a bunkerfoci híve, minden ellenfelünk ellen támadó felfogásban küldöm pályára a csapatot. Bodán mindenképpen győzelemre számítok – mondta Reith Róbert.

Program:

2017.04.16. vasárnap 16:00 | Boda ÖSE - PVSK
Férfi Labdarúgás Megye I-es bajnokság, 20. forduló. Boda