Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Siklóson kezdjük el a jövő csapatát építeni

A tavaszi első fordulóból elhalasztott meccset játszik a PVSK szerdán Siklóson. Az új edzővel, a hétfőn kinevezett Reith Róberttel, az esélyekről is beszélgettem.

A kérdés az, hogy az edzőváltáson átesett pécsi csapat mire lesz képes a bajnokesélyes otthonában? 

A tavaszi első fordulóban esedékes találkozót, amely összességében a 14. a bajnokságban, a Siklós kérésére halasztották 2017.04.12-re. A Villány elleni hazai mérkőzésen elszenvedett vereség után sok minden történt a PVSK-nál, például az, hogy lemondott Balázs Péter vezetőedző.  Az új szakvezetőt, Reith Róbertet, a nehéz helyzetről, és a siklósi találkozón várható esélyekről is kérdeztem, és arról, hogy mit kell, illetve mit lehet tenni rövid és hosszú távon egy ütőképes csapat kialakításáért:

- A helyzet természetesen nem könnyű, hiszen gyakorlatilag egy nap áll rendelkezésünkre, hogy rendezzük a sorokat. Azért használok többes számot, mert eldőlt, hogy Takács Gábor edző kollégám és barátom lesz a segítőm. Kedden találkozunk a játékosokkal, akkor tájékozódunk, nem tudjuk, vannak-e sérültek, és azt sem, ki milyen állapotban van. Biztosan javítani lehet a mentális állapoton, akár egy órás beszélgetéssel is. Ezt mindenképpen meg kell tennünk kedden.

Természetesen minden meccsen nyerni szeretnénk, így Siklóson is, de csodát senki ne várjon most tőlünk!  Ez a rövid távú tervünk.Hosszú távon úgy is mondatnám, tiszta vizet kell önteni a pohárba! El kell dőlnie annak, kik azok, akik beállnak a sorba, és vállalják a kemény munkát, dolgoznak azért, hogy ismét sikeres focicsapat legyen a PVSK. Aki ismer, tudja a következetes, kemény munka híve vagyok, mert csak az hozhatja meg számunkra a sikereket.

​Nyilas László

---
2017.04.12. szerda 16:30 | Siklós FC - PVSK
Férfi Labdarúgás Megye I-es bajnokság, 14. forduló. Siklós