Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Beremenden már beköszöntött a tavasz

Gyönyörű nyárias időben, gyorsan megszerzett előnye birtokában végig kézben tartotta a meccset a hazai csapat, és nyerte a mindkét együttes számára fontos találkozót.

Beremendi Építők SK - PVSK 3-0 (1-0)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 18. forduló. Beremend, 100 néző
Vezette: Albert (Bózsa, Gellén).

PVSK: János - Kolat, Cvenits, Tóth, Jukics (Rigó) - Vénosz (Szabó), Szakály, Petricsevics (Kelemen), Hadobás - Ndjodo, Fülöp (Miltner). Vezetőedző: Balázs Péter

MLSZ elektronikus jegyzőkönyv a mérkőzésről >>

A mérkőzés krónikája:

Az első félidőben a hazaiak már a meccs elején vezetést szereztek. Egy jogosnak tűnő büntetőt értékesítettek. A PVSK e gólt megelőzően, és a félidő hátralevő részében, több helyzetet is kidolgozott, mégsem sikerült gólt lőnie. A második félidő elején rögtön gólt kaptunk. A 46.percben lesgyanús helyzetből, egyéni játék után talált a hálónkba a Beremend. A 80. percben jött a kegyelemdöfés. Egy kontratámadásból lőtt gólt a hazai csapat, kialakítva a 3-0-ás végeredményt.

Mit lehet mondani? Nem erre számítottunk ezen a „hatpontos” meccsen, hiszen gyakorlatilag mindenki ott volt a pályán a PVSK csapatában, aki fontos lehet a csapatjáték szempontjából. Ennek ellenére megrázó, hogy még gólt sem sikerült lőnünk.

Balázs Péter: - Az első félidőben még jól teljesítettünk, helyzeteink is voltak, csak a gól hiányzott. A második félidő középkezdéséből kapott gól megfogta a csapatot. A Szederkény elleni győzelem után már elhittük, hogy jók vagyunk, ha ma nyertünk volna, két csapatot is megelőzhettünk volna a tabellán, de most kapaszkodhatunk megint.

Nyilas László