Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Küzdelmes meccsen, megérdemelt győzelem

Nagyon nehéz, de nagy küzdelemben kiérdemelt győzelmet aratott a PVSK a meccs előtt még a tabellát vezető Szederkény csapat ellen.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Szederkényi SE 1-0 (0-0)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 17. forduló. Pécs, PVSK stadion, 300 néző
Vezette: Horváth (Egri, Rasztovácz).

PVSK: János - Kolat, Jukics, Vénosz, Szakály - Petricsevics, Cvenits, Ndjodo, Hadobás - Tóth, Kaszás. Cserék: Molnár Patrik, Varga Márk Dávid, Erdős Zoltán, Kelemen Ferenc. Vezetőedző: Balázs Péter

Pécsi góllövők: Hadobás az 56. percben.

MLSZ elektronikus jegyzőkönyv a mérkőzésről >>

Gondolom, nem tévedek nagyot, ha azt mondom, megszületett az idei nézőcsúcs, hiszen nagyon sokan voltak a Verseny utcában. Szép számmal jöttek Szederkényből is. Ennyien két éve a PMFC elleni bajnoki mérkőzésen voltak a Verseny utcában.

A mérkőzés krónikája:

Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt, amelyben a vendégek voltak jobbak, mert többet birtokolták a labdát. A nagyobb helyzetet is ők hagyták ki.

A második félidőben fokozatosan átvette az irányítást a PVSK, és az 56. percben Hadobás egyéni játék után megszerezte a vezető, és akkor még nem tudtuk, de a győztes gólt is. Parázs jelenetek voltak mindkét kapu előtt, de végül a Vasút megérdemelten nyert 1-0-ra.

Balázs Péter, vezetőedző: - Küzdelmes mérkőzésen, főleg a második félidőben mutatott játékunk alapján megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a listavezető elleni találkozót.

Nyilas László