Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A sereghajtó ellen zárjuk az alapszakaszt

Az Alba legyőzés után vasárnap este újra hazai környezetben lép pályára a PVSK-PANNONPOWER, a tabella utolsó helyén álló Vasast fogadjuk – lesz miért visszavágnunk a fővárosiaknak.

Az alapszakasz utolsó fordulója következik vasárnap este, csapatunk a sereghajtó Vasas ellen zárja a bajnokság ezen szakaszát a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A csütörtöki, Alba Fehérvár elleni bravúros idegenbeli siker után persze mindannyian azt várjuk, hogy győzelemmel zárjuk majd az alapszakaszt, már csak azért is, mert az éllovas legyőzése után az utolsó ellen kötelező is behúzni a meccset.

Ugyanakkor azért érdemes lesz óvatosnak lennünk, hiszen a Vasas egyszer már megtréfált minket idén, a fővárosban ugyanis tíz ponttal legyőztek minket a piros-kékek. Az nem kis meglepetés volt, de persze abban bízunk, hogy ezúttal a papírforma jön majd. Az mondjuk egészen biztos, hogy az Alba elleni teljesítmény után az önbizalmunkkal nem lehet gond, hiszen a listavezető ellen nem csak nyerni tudtunk, de remekül is játszottunk. Igazi csapatmunkával sikerült legyűrni a fehérváriakat amit jól jelez, hogy minden pályára lépő játékosunk szerzett pontot – még az U20-as csapatunk tehetsége, Demeter Attila is. Nincs tehát más dolgunk, mint megismételni a csütörtöki játékot, hiszen abban az esetben a Vasas legyőzése nem okozhat majd leküzdhetetlen kihívást.

Arról nem is beszélve, hogy bár a hetedik helyről már nem tudunk előrébb lépni, de egy vasárnapi győzelemmel úgy mehetnénk a középszakaszba, hogy a mögöttünk álló csapatok, a Szeged, a Kecskemét és a Sopron előtt minimum két győzelemnyi előnyünk lenne, ami a play offért folytatott harc szempontjából nagyon fontos lenne.

Program:

2017.03.26. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - Vasas Akadémia, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 26. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2017.03.26. 18:00 | PVSK-PANNONPOWER - Vasas Akadémia
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 26. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...