Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK-PANNONPOWER: A veszélyes Paks érkezik

Szombaton este 6 órakor az Atomerőmű SE csapatát látjuk vendégül a bajnokság 24. fordulójában.

Újabb hazai mérkőzés vár csapatunkra az NB I-ben, a 24. fordulóban szombaton este az Atomerőmű SE együttesét látjuk vendégül. Mondani sem kell, roppant fontos lenne legyőzni a paksiakat, hiszen az alapszakasz végéhez szélsebesen közeledve minden egyes győzelemnek óriási jelentősége lehet. Egyrészt még van esélyünk – csak matematikai is – beérni az ötödik helyre, másrészt ha ez nem is jönne össze, az középszakaszban jó lenne minél több győzelemmel a tarsolyban nekilódulni a play offért folytatott küzdelemnek.

A Jászberény ellen kedden ugyan nem volt az igazi a játékunk, de szerencsére még is meglett a győzelem, és végeredményben ez a legfontosabb. Meg persze az is igaz, hogy az ott elkövetett esetleges hibákból lehet tanulni, és a Paks ellen már élesen, jó formában mutathatjuk meg, hogy nem véletlenül nem jönnek szívesen az ellenfelek Pécsre.

Ami az ASE-t illeti, a tabella nagyon csalóka. Ugyan a tolnaiak csak 11. helyen állnak  jelenleg, az utóbbi fordulókban többször is megmutatták, hogy bárkit képesek megverni. Előző két hazai meccsükön például a Szolnok és a Körmendet győzték le, ami azért jelzi, hogy egészen biztosan nem lesz sétagalopp számunkra a találkozó. Győzelmi esélyeinket nagyban javítaná, ha Ismet Sejfics újra hozná a Jászberény elleni formáját – 23 pont, 14 lepattanó –, és ha ezúttal nem lenne semmi gond a csapat dobószázalékával. A Berény ellen klubcsúcsot felállító Veljko Budimir – már összesen 2152 ponttal ő csapatunk történetének legeredményesebb játékosa – ponterős játéka például nagyon jól jönne, illetve amiatt sem szomorkodnák, ha Anthony Nelson újfent számolatlanul osztogatná a gólpasszokat. Akárhogy is, az biztos, nagyon jó kis meccsnek nézünk elébe, érdemes lesz kilátogatni a Lauber Dezső Sportcsarnokba szombaton.

És nem csak kilátogatni éri majd meg, de érdemes korán is érkezni. A Pécsi Sörfőzde és a Novro Húspiac jóvoltából ugyanis az elsőként érkező 500 nézőnket meghívjuk egy korsó sörre és egy adag virslire.

Program:

2017.03.18. 15:30 | PVSK-PANNONPOWER - Atomerőmű SE, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20, 24. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2017.03.18. 18:00 | PVSK-PANNONPOWER - Atomerőmű SE
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 24. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...