Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Vasárnap kezdi a tavaszi szezont a focicsapat

Az elmaradt siklósi meccs miatt vasárnap Bólyban kezdi a tavaszi szezont a PVSK Megye I-es labdarúgó csapata. Az esélyekről Balázs Péter vezetőedzőt kérdeztem.

Hogy sikerült a felkészülés, és mit vársz a Bóly elleni találkozótól?

- Felemás érzéseim vannak az eddig elvégzett munkával kapcsolatban, sok jó momentumot láttam, de sérülések és egyéb problémák miatt, néhány felkészülési mérkőzésről többen hiányoztak, így nem kaptam teljes képet. A munkát mindenki becsületesen elvégezte, e tekintetben nyugodt vagyok. Bólyban mindig nehéz játszani, főleg meccset nyerni. Nem mellettünk szól az sem, hogy mi végig műfüvön készültünk, és most egy várhatóan mély talajú füves pályán kell játszanunk.

De nem kereshetünk kifogásokat, mi a legjobb hatban akarunk lenni a bajnokság végén, ezért az idegenbeli találkozókat is hozni kell, így Bólyban is nyerni szeretnénk. Esélyeinket növelheti, hogy négyen is érkeztek, ők minden csapatrészben nagy erősséget jelenthetnek nekünk, kíváncsi vagyok, mire lesznek képesek. Én sajnos iskolai elfoglaltságom miatt nem leszek ott a találkozón, de segítőmmel, Szabó Dáviddal mindent részletesen megbeszélünk. 

Nyilas László

Program:

2017.03.12. 14:30 | Bólyi SE - PVSK
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 15. forduló. Bóly